Glcn13 kesinlikle dün hastaneye gittim bu sorundan yüksek sancı çıkıyor ama açılma yok bel boşluğumun ağrısından öldüm aralıksız da ağrımaz değil mi gece 3 e kadar çektim ağrıyı ama çok şükür sabah geçmişti soğuk soğuk terliyorum ara sıra idrar yolu enfeksiyonu hiç geçmiyor 🤦🏻‍♀️ Ayyy bacım ne anlatayım daha 😂

Glcn13 nstde sancı cikti ama açılma yok bekliyoruz 🤷‍♀️

Allah yardimcimiz olsun valla cok zor son zamanlar sagsaglim alalim kucagimiza Insallah

Glcn13 36+1 olduk bugün bir haftadır aynı şikayetler var nefes alamıyorum sanki

37+5 benimde diz kapaklarım ıturup kalktıkça ağrıyor beni taşımıyo artık sanırım😅 birde sürekli mide bulantım var

Smctn cok zor birden gogusume girio agri anlamadim neden boyle

Birde tansiyon cikti bende sizin kac kizlar?

Glcn13 bende 37+2 hafta dayım. Kasık agrılarım oluyor rahim kemiklerim kuyruk sokumu cok agrı yapıyor mide yanmam var nst de sancı 100 lerde ama acılma yok

38+4 olduk bizde 39+1 de sezeryanımız var kasıklarıma agrı gırıyor sağ bacağım 10 gündür agrıyor topallıyorum resmen son 4 gun ☺️🌸

Bizde yarın tam 37 haftalık oluyoruz benim de belimde kasıklarımda ağrım oluyor sol bacağım çok ağrıyor kasık kısmı özellikle sürekli sertleşiyor karnım her an doğuracakmışım gibi hissediyorum 😂 hayırlısıyla gelseydi bi 🤭

Glcn13 37+3 bebek toplanmasi oluyo nadiren bide bazen arada bi sanci giriyo kasiklarima ama kayda değer degil 😶 nstye daha girmedim randevum var bakalim nasl çıkcak

37 haftalık olduk kasık ağrısı kramp bel ağrısı hepsinden var ama çok şiddetli değil bir iki girip geçiyor ama rahatimiz yok yatmak oturmak yürümek hepsi bı sure idare ediyor sonra yine başlıyoruz 🤗😅 artık doğsa da biraz da öyle çeksek diyorum hamilelik yetti gari😅

Ben de bir haftadır ödem oluştu ayaklarım ellerim şişti .Hayret ettim 😄.Ve bebeğin ayakları tam göğsümün altında azıcık eğilsem bir şey batıyor gibi .ama kızamıyorum minicik ayaklarını yerim diyorum 😁😁