058elf betull1 yok canım bir anda olsa şok olurdum heralde 46 yla hamile kaldım 45 e düşmüştüm 😌 51-52 arası değişiyo şimdi
zynb_ozkn betull1 20. haftama kadar 9 kilo verdim sonrasında 15 kilo aldım son haftalarımda durdu almadım daha 39. haftamdayım son 7 haftadır 2 kilo almışım
betull1 Merimex aman sağlıklı olsunlar da gerisi gelip geçici kızımda bana6 kilo kaldı doğumdan sonra ama emzirince eridim gittim😄😄
betull1 058elf zayıf hamile kalanlar daha çok kilo aliyo diyorlar nekdr doğru bilmiyorum sizde okdr deil ama
mrsbiyolog 61 ile hamile kaldım. 17. Haftama kadar 2 kilo aldım 63 oldum. 17 sonrası çok hızlı ilerledi bulantılar kesilince 😔 şuan 23+4 ve 69 kiloyum sabah 70 bile çıkabilirim🥺
058elf betull1 iştahımda bi artış olmadı normal yiyorum sanırım o yüzden fazla olmadı ama 48 in üstünde kendimi hiç görmediğimden bu bile beni şaşırtıyo ki 60 üstü doğuma girerim diye düşünüyorum bazen 🤦🏻♀️
Ozge1708 betull1 Yok canm dikkat etmiyorum. Ilk aylarda 2 3 kilo vermişti o onu geriye aldm daha. Canm ne isterse yiyorum. Bünyeyle alakalı galiba..
Canankalp irorkay irorkay hareketliydim açıkçası çalışıyordum sabah 7.30 kahvaltı yapardım tabi süt ve meyve tarzı yada yumurta haşlamasıydı. Öğlen hep 12.30 da kahvaltıdaydım akşamda 6 da yemeğimi yemiş oluyordum planlı ve hareketliydim eve girince geldi kilolar canım tabi önemli olan bebeğimizin iy olması
Belgin34 22+6 6 kilo 52 ile kaldım 58 im ınsallh kilo almam biraz durur yokda bu gidişle 70 le doğumu bulucam🤪
kedidirokedi betull1 56 kilo ile başladım 4 kilo almışım 60 oldum şimdilik karnımda çok belli değil bakalım 🤔
Emel38 betull1 56.5 hamile kaldım şuan 61 e doğru gidiyoruz.22 haftaliğim.sanurim kilo almadım hepsi bebekten kaynaklı..suyu, eşi, kendi vs..