Aleovera 63.5 ile hamile kaldım sürekli kustugum için ve midem mahvettigi icin 10 kilo verdim şimdi 17 haftalk olduk 54.7 olmusum🙄 yani 1.200gr aldım
Tuba04 betull1 canım ilk birkaç ay sürekli kustum sonra bi baktım 5 kilo birden almışım 20. Haftamda doktorum yavaş gitmemi söylemişti 😀
Mom084 MucizeAnnesii merhaba hafta ve günümüz aynı 23+2 bebek hareketi nasıl acaba bigün hareketli Bi gün durgun panik yasatıyor bana ❣️🤭🧿
Ozge1708 betull1 Yok canm dikkat etmiyorum. Ilk aylarda 2 3 kilo vermişti o onu geriye aldm daha. Canm ne isterse yiyorum. Bünyeyle alakalı galiba..
aleyna96 Gebelik şekerine dikkat edin kızlar. Ben 29+3 deyim ortalama 53-54 kilo ile başladım ilk 3 ay kusmam çok oldu ve şuan 60-61 aralığındayım. Bebeğinizin ve kendinizin kilosuna dikkat edin. Sağlıkla doğurun inşallah
Canankalp irorkay irorkay hareketliydim açıkçası çalışıyordum sabah 7.30 kahvaltı yapardım tabi süt ve meyve tarzı yada yumurta haşlamasıydı. Öğlen hep 12.30 da kahvaltıdaydım akşamda 6 da yemeğimi yemiş oluyordum planlı ve hareketliydim eve girince geldi kilolar canım tabi önemli olan bebeğimizin iy olması
MucizeAnnesii Mom084 kızımın hareketini hissetmeyince telaşlanıyorum . Hemen uzanıp dinlenmeye geçiyorum . Hareketleniyor 😀 bazen karnını yokluyorum iyice hareket etsin diye . Analık işte 😀
egesmom betull1 20. Haftaya kadar bir kilo almıştım 21de tartıldım 4.5 kg almıştım bir iki haftada şu an 26 olmak üzereyim 6 buçuk kilo aldım😢
egesmom betull1 evett bebekler o dönem bir büyüme atağı yaşıyorlarmış bu yüzden de inanılmaz bir iştah oluyor ve karın çıkıyor bir anda