Mom97 paradiseeeeee canım o biraz fenomen olmak tanınmak için yapıyo bana direk kendisi söyledi etlik lokman hekımdeymiş önceden koruya ona gitmiştim çatı muaynesine bide onun fikrini alayım diye dediki bana lokmanda kalsaydım eşeğin kuyrugu gibi ne uzardım ne kısalırdım tanınmazdım böyle dedi buraya sırf instagramda ünlü olmak için geçtim dedi bende şaşırdım güldüm hmm evet dedim geçtim 🤷🏼♀️
paradiseeeeee Mom97 ımmmm vay be neler duyacagız daha 😂 denemeliler uğruma neler yapıyor bu millet ya
tazeaane Mom97 aynen öyle hastanede çok soğuk suratı asık gördüm ben her defasında.. İnstagramda çok tatlı duruyor halbuki
Elfsule Mom97 bende öyle çok yorum duydum çok hasta alıyormuş beş dk zor muayene ediyor devletten bile kötü yorumları vardi
Mom97 paradiseeeeee aynen kendi kulagınla duymasam bende samimiyetine inanıyodum hatta inanarak gittim ama kendi dedi☺️
Zerrinatila Ebruliates beni. İki. Arkadaşımda. Sami ulus Turgut Özal’da. Dogum. Yaptı. Çok tahsiye. Ettiler. Bnada. Birde. Çok sakin yani Sadece. Dogum Üzerine. Orası. Başka. Bölüm. Yok doktorlarda. Çok iyi
Booncukk paradiseeeeee biliyorum daha önce gitmişliğim de var kendisine bugun paketini sordum galiba tercih o olcak
2minikannesi Booncukk kesinlikle Sami Ulus Beştepe hastanesi doktorları bilgileri ve ilgileri çok iyi her açıdan doğuma kadar ve doğum sonrası özellikleri heryerde ağır basar
Littlespy cocukgelisimcianne_ ben de kendisine gidiyorum daha 5.haftamdayken doğum paketimi bile ondan aldım. Çok iyi doktor hakkında hep güzel şeyler duydum ben de❤️❤️❤️
Morperi Littlespy özel numarasını veriyor mu yada dönüşü çabuk oluyor mu 😊 doktorumun hastaneyle olan anlaşmasında sıkıntı çıktı maalesef benim de doktor değiştirmem lazım haftaya 27 olucam..çok da zamanım kalmadı nokta atışı doktor bulmam lazım 😀
sm21 Morperi Aylin hanımı soruyorsunuz sanırım, bana ilk muayenesinde şahsi telefonunu verdi, sonuçlarım çıkınca atıyorum yorumluyor ben şimdilik memnunum, samimiyetine inanıyorum 🤗
Littlespy Morperi evet evet hemen numarasını veriyor müsait olduğu an sorularıma yanıt da veriyor çok ilgili. Zaten tek seferde herşeyi anlattığı için kafanda çok az soru işareti kalıyor 😌
hilal913 Asi_0658 tesekkur ederim size de geçmiş olsun Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah, benim olduğum yerde perinatolog yok karar veremedim nereye gidecegime doktor bulma stresi yetiyor zaten
sm21 Littlespy kaç haftalıksınız🤗 biz kalp atışını yeni duyduk, doğum paketi aldım, muayenehanesine mi gidiyorsunuz hastaneye mi acaba🤗