Eegurefeoglu Soe tabii canım orası öyle şu sıralar benim de öyle düzenli değil bi 65lere düşüyorum bazen bi bakıyorum 67 1-1 buçuk kilo devamlı oynuyor doktor idrarın bile etkiler onu dedi ama.. son zamanlarda bulantılarım vs kesildi ama aşırı iştahsızlık var
neseinan Hmeyyyra evet çok kötü hemde hiç bisey yiyemiyordum su bile içemiyordum afedersin yediğim gibi atıyordum
Hmeyyyra neseinan şimdi geçti mi peki bulantınız bende 13 haftalık oldum halen bulantim devam ediyor 74 ’le hamile kaldım bazen 70 bazen 71 oluyorum bi kaç defa serum yedim yoksa kendime gelemiyorum
Sesra Rabiss2 46 kilo ile hamile kaldım. 1 ay öncesinde 54 kiloydum☺️Yarın kontrol randevum var nasipse 🙏 29+4😁
E-K-D Meryemkale hamile kalmadan önce kendime kıyafetler almıştım umarım eski kiloma hemen dönerim yoksa yaza giyecek kıyafetim yok😂😂 Allah yardımcımız olsun boğaz durmuyor acı çekiyorum gözlerimde hep yemek
Meryemkale E-K-D ya aynı durumdayız bütün pantolonlarımı gömlekleri i kaldırdım gördükçe canım sıkılıyo ama mutfaktan da çıkamıyorum 🥴🤣🤣
Elif3534 Neslihan4 ben de sizin gibi 49.5 ile hamile kaldım, 52yim şimdi. 10+5im 😊 sanırım siz de bulanmadınız pek benim gibi