Kubrakorkut Aynur-13 doktoruma sormadım ama içiyorum arada yoksa çok kötü oluyorum limon yiyorum oda biraz geçiriyor sonra geri başlıyor teşekkür ederim ilginiz için ❤️🌺❤️
Littlespy Irmak-00 evet diyetisyene gidiyorum şu an henüz veremedim ama çok bişey de yemiyorum ama ilk zamanlar rahim ve göğüsler büyüdüğü için sanırım kilo alma olurmuş
Nesliihan Rabiss2 45 kilo ile hamile kaldım 3 aylık hamileyim yine 45 kiloyum , hamilelik çok kusma bulantılı geçti oyuzden şuanlık hiç kilo alamadım
BegumIscanTunc Rabiss2 73,5 hamile kaldım 15+2 haftayiz ama kilomuz 68,7 oldu kilo almaktan çok verdim
Soe Eegurefeoglu benim başlarda çok bulantı ve kusmam oldu ondan almadım. Son 1-2 haftada aldım bu 1,5 kgyu. Sağlıklı olsunlar da kilo alınır verilir 🌸
Eegurefeoglu Soe tabii canım orası öyle şu sıralar benim de öyle düzenli değil bi 65lere düşüyorum bazen bi bakıyorum 67 1-1 buçuk kilo devamlı oynuyor doktor idrarın bile etkiler onu dedi ama.. son zamanlarda bulantılarım vs kesildi ama aşırı iştahsızlık var
neseinan Hmeyyyra evet çok kötü hemde hiç bisey yiyemiyordum su bile içemiyordum afedersin yediğim gibi atıyordum