Ebruaymina Srnysl kuzenim 2gebeligini sezaryan 3.gebeligini normal yapti,2.cocuguyla 3.gebeliginin arasına 5yil vardi.bende cok istiyorum mumkunmu acaba
E-K-D Elif3534 😂😂 bana 56 kiloyu geçme diyor ben zaten 56 olmuşum daha 30. Haftamdayım. En iyisi aç kalayım anca ilerlerim böyle 🥲
Elif3534 Neslihan4 ben de sizin gibi 49.5 ile hamile kaldım, 52yim şimdi. 10+5im 😊 sanırım siz de bulanmadınız pek benim gibi
Isilhanim87 67 ile hamile kaldım 74 oldum. Şişko oldum ve çok siskinim gaz sorunu yaşıyorum resmen Bunalimdayim
Elif3534 E-K-D yok aman aç kalma ama kaliteli beslen. 6-7den sonra da çok bir şeyler yemeyi önermiyorlar. Belki süt içmek. Ama dert etmeyin zaten şu anda da zayıfsınız 🥰
Kubra-kurt-aksoy Rabiss2 60 kiloyla hamile kaldım şuan 25+4 günlüğüm 66,5 kiloyum 6,5 kilo aldım sadece 😊
siractuba Rabiss2 75.700 kiloydum 4 aylik hamileyim 73.300 kiloyum vedim almadim😊( bebegim haftasina gore iyimis kilosu yapisi)
Seda_nrr siractuba diyetmi yaptınız yoksa iştahmı kapandı gebelikten Tuba hanım :) bende 80 kg ile hamile kaldım daha yeniyiz ama diyetisyene başlamayı düşünüyorum kiloyu çok almamam lazım malum 🙈🙈