Kediannesi123 Ozlemyeni bel ağrısı özellikle geceleri oluyor uyurken kalkıp oda oda gezmek istiyorum. Birde çok kısa süreli bi iş yapsam bile belim ağrıyor kasık ağrım arada bir oluyor senin nasıl
Ozlemyeni Kediannesi123 aynen oyle.gece yatarken bacaklarimin arasina yastik koydum.biraz hafifledi ama ara ara batma oluyo🤦♀️
Kadze Buse_00 bende 14+0 sezaryen olduğu için muhtemel temmuz sonu olur ikinci gebelik yine de gün geçmiyor sanki😂
Yldzz97 Buse_00 bizde 14+6 yiz ☺️ cinsiyetimizi 12+2 de öğrendik ama yine de hazırlıklara başlamadım 20. Hafta başlarım diye düşünüyorum durumlar iyi gidiyor ama aşırı baş ağrısı başladı iki gündür 😔
Burcudan haydibakalim perşembe yaptırdın sonuç bekliyorum inşallah herşey güzel temizdir 🙏🏻🙏🏻 İnsan korkuyo tedirgin oluyo 😣
haydibakalim Burcudan evet ben de yaptırmam lazım hep bi korku ama bi yandan da içim rahat Allah’ın izniyle diyorum her şey güzel olacak ne gelirse rabbimden
Burcudan haydibakalim tabi öyle allahın izniyle bişey çıkmaz sag saglim kucagımıza alırız inşallah 🙏🏻🙏🏻🥰❤️