Mom8899 Buse_00 Az kaldı az, inşallah geçecek Allah’ın izniyle 🙏🏻 Rabbim evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
34meray50 14+1 bizimde cinsiyetimiz belli bakalım Pazartesi tekrar bakcak bizimde temmuz sonu Ağustos başı doğumumuz görünüyo hayırlısı 👼🏻
AsenaEmre Mom8899 Sağlıkli olsun ama Kız isstiyorum eşimde aynı şekilde 🥰🥰 ama tabi sağlıkla gelsin yeter
Mom8899 AsenaEmre Evet Rabbim sağlık sıhhat versin ikisi de evlat 🥰 Rabbim hayırlı olanı nasip etsin 🙏🏻
Selinda AsenaEmre ayy biz de kızcıyız😬 ben ferketmez diyordum ama eşim o kadar kız istiyor ki beni de etkiledi😂 26 sında belli olacak inşallah 😂
Fasulyemibeklerken haydibakalim ben yaptırdım ikili riskli gözüktü nifty genetik testini verdim 1 hafta sonra öğrenicem inşallah hamileliğim zehir oldu 😪😪
Burcudan haydibakalim perşembe yaptırdın sonuç bekliyorum inşallah herşey güzel temizdir 🙏🏻🙏🏻 İnsan korkuyo tedirgin oluyo 😣
Kediannesi123 Ozlemyeni bel ağrısı özellikle geceleri oluyor uyurken kalkıp oda oda gezmek istiyorum. Birde çok kısa süreli bi iş yapsam bile belim ağrıyor kasık ağrım arada bir oluyor senin nasıl
haydibakalim Fasulyemibeklerken Allah hayırlısıyla kucağını almayı nasip etsin inşallah bozuk çıkma durumu da var bozuk çıkmasına rağmen bi sorun olmayan doğumlara da denk geldim ay ne bilim Allah yardımcımız olsun bizim ve evlatlarımızın
Gamgam2506 Fasulyemibeklerken canım üzülme hiç bu testlerin güvenirliğine hiç inanmıyorum ben bu nedenle yaptırmadım boşuna. Riskli çıkıyor sağlıklı doğuyor, sağlıklı çıkıyor Allah korusun hasta doğuyor Rabbime emanetler. Almanya’da 45 yaş üstü kadınlara sadece uygulanıyor bu testler.
Hilal231112 Bizde 15+4 olduk bugün .Sağlıklı hızla geçsin günler kucağıma almak için sabırsızlanıyorum.Çok yorulunca çatı ağrım oluyor ne yapıcam bilmiyorum 🤷🏻♀️
Jale01 13+3 tüp bebekle hamileyim ayın 17.snde cinsiyet öğrenmeye gideceğim inşallah rabbim bütün melekleri korusun 🤲☺️
kubrakokcan Ozge0202 Hamilelik öncesi hemoroid tedavisi gördüm geçmişti. Şimdi ara ara yaşıyorum. Gün içinde bol su içiyorum. Ve kuşburnu çayı ve marmelatlı tüketiyorum. Bebeğe zararı yok , çok iyi geliyor 😌