Greyfurt Momandbabyy maden suyu çok iyi geliyor günde 1 tane içebilirsin hemde magnezyum almış olursun
KuzeyAras18 Buse_00 16+0. Olduk ikinci hamileligim ilk oğlum olmuştu şimdi minnoş kızımı bekliyoruzz hemen doğum yapmak istiyorum zaman hemen gecseeee
Burcudan haydibakalim tabi öyle allahın izniyle bişey çıkmaz sag saglim kucagımıza alırız inşallah 🙏🏻🙏🏻🥰❤️
Minnsanns Buse_00 15+1 bende hazımsızlık ve idrar yolu iltihabı malesef çözüm bulanlar banada yazabilirr 😑
Seyma0368 13+4 ikinci gebeliğim bulantılar peşimi bırakmadı henüz cinsiyetimiz erkek inşallah ikinci trimester de rahatlarım sağlıkla sıhhatle kucağımıza alalım inşallah 🥰
Selinda Buse_00 ben de 13+1 im ☺️ Hemen geçse doğsa diye heyecanlanıyorum, hemen herşeyi almak istiyorum 😂
Selinda AsenaEmre ayy biz de kızcıyız😬 ben ferketmez diyordum ama eşim o kadar kız istiyor ki beni de etkiledi😂 26 sında belli olacak inşallah 😂
BaharBA Buse_00 bende tup bebekle kadil 18 +1 im buayim cok quzl.qdio ama smdiye kadr asiri aqriliydiii
Mucizemmm67 Buse_00 sağlıkla gelsın bızde aynıyz tüp bebekle hamıle kaldım 😊doktorum Temmuz Ağustos gıbı dedı doğum cınsıyt bellı oldumu Aceba 🥰