bebisini-bekliyor Buse_00 amin canım hepimizin insallah 😊 2 kaybım var hergun korkarak ilerliyorum umarım bu sefer nasip olur. Cinsiyet ler belli olmamıstır sanırım bana 12.haftada%90 kız dedi bakalım hayırlısı 2 hafta sonra gitcem daha da netlesır sanırım 😊
Saziyersin Sanirim bir çoğumuzun 14 haftada baş ağrısı mevcut benimde bu bir haftadır surekli baş ağrısı bazen kendimi diyorum acaba ben mi.naz yapıyorum diye
bebisini-bekliyor Saziyersin fazla su içmeye calısıyorum bas agrısı pek olmuyor ama hala bulantım hafif te olsa devam ediyor ilacı bırakamadım. Mide yanması da oluyor şimdiden 🙈
Saziyersin bebisini-bekliyor mide yanması ve acı su geliyor sanki ağzıma su bende içiyorum ama bas ağrısı bu ara feci birde benim sinüzit ve migrenim de vardı oyuzden gercekten zorluyor ama yinede değer
Mom8899 AsenaEmre Benim hemen hemen 1,5 aydır bu şekilde 😕 hayırlısıyla öğrenin inşallah 🥰 gönlünüzden geçen hangisi?
AsenaEmre Mom8899 Sağlıkli olsun ama Kız isstiyorum eşimde aynı şekilde 🥰🥰 ama tabi sağlıkla gelsin yeter
Mammyy Buse_00 bugün var gibi gibi sanki 😅 başlarda bulantılardan çok kilo verdim daha yeni yeni göbeğim var mı yok mu farkediyorum 🤭😅
Ebru-001 Buse_00 bende hep bacaklar çapraz valla birşeye benzetemedi bende cuma gidicem allah gönlümüze göre versin sağlıkla inşallah canım 😘🙏🏻
Blablabla Buse_00 benimde 15inci haftanın ilk günü cinsiyet öğrenmeyi bekliyorum hevesle bir de hareket etmesini 🙈