Saziyersin bebisini-bekliyor mide yanması ve acı su geliyor sanki ağzıma su bende içiyorum ama bas ağrısı bu ara feci birde benim sinüzit ve migrenim de vardı oyuzden gercekten zorluyor ama yinede değer
Annecik_ Buse_00 ben de 12+4 üm oğluşum ağustos ortası gelecek bekliyoruz ikinci oğlum olacak bu bebiş
Ozge0202 15+2 yim bende. Tat değişikliği yaşıyorum miğdem çok bulanıyor ama çıkaramıyorum. Sadece ekmek ve kaşar yiyorum aylardır🤦🏻♀️ Çok kilo aldım. Moraller yerlerde. Aynı durumu yaşayan var mı? Çözüm please
Momandbabyy Mom8899 Biz de 14 haftalık olduk. Aşırı derecede hazımsızlık yaşıyorum. Hiç rahat edemiyorum bu aralar🤦🏻♀️
Mom8899 Momandbabyy Ben de geçen hafta öyleydim, kivi ve maden suyu çok iyi geliyor aklınızda bulunsun ☺️
Greyfurt Momandbabyy maden suyu çok iyi geliyor günde 1 tane içebilirsin hemde magnezyum almış olursun
Ozge0202 aytn123 ben 15 haftada 7 kg aldım çok şiştim. Sağlıklı olan hiçbişeyi yiyemiyorum. Bu da beni endişelendiriyor. Ağız tadım baya değişti
aytn123 Ozge0202 ya kilo almak zor anlıyorum sizi insalah daha fazla almazsınız almak mesele değil insan kendine çok kızıyor piskoloji bozuluyor yinede caninizi cok sikmayin bu sueec gelio gecici boyle dusunun. Benim mide bulantısı çok olduğu için pek bişey istemiyor canım.
Elif5361 Buse_00 14 . Haftadan selamlar 🤰🏻👶🏻 Tahmini Doğum 6 Ağustos söyledi doktorum sağlıkla gelsinler 🥰
Gulhan16 Bende burdayım 16+1 bugün cinsiyetimizi net olarak öğrendik 💙 Bulantılarımdada azalma var çok şükür 🤲
kubrakokcan Ozge0202 Hamilelik öncesi hemoroid tedavisi gördüm geçmişti. Şimdi ara ara yaşıyorum. Gün içinde bol su içiyorum. Ve kuşburnu çayı ve marmelatlı tüketiyorum. Bebeğe zararı yok , çok iyi geliyor 😌
nurdane3504 Buse_00 17 haftalığım bende temmuz 15 düğün tarihi sezeryan olursa tam o tarihe denk geliyor doğum da 😊
motherbaby Biz de 14+2den sesleniyoruz sevgili anneler 😍 geçen gün doktorumuza gittik cinsiyetimizi de kesin olarak söyledi 🌼 Allah hepimizin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah mis kokulu evlatlarımızı ❤❤