Buse_00 Burcudan ayy bende alisveris yapmak istiyorum ama korkuyorum da 7 buçuk aylık olana kadar almayım diyorum
Burcudan Buse_00 sağ salim kucagımıza alırız inşallah hepimiz 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰 valla dayanamıyorum alıyorum ara ufal tefek şeyler cinsiyetini bilsem daha çok alırım ama suan kendimi avutuyorum 😀
Buse_00 ikizcanlarim2021 bende ikiz bekledim iki tanekoymuslardi emriyo ama sukur biri tuttu kusumun Allah size bagislasim ikiz ayrıcalıktır özeldir masallah
Mammyy Buse_00 bugün var gibi gibi sanki 😅 başlarda bulantılardan çok kilo verdim daha yeni yeni göbeğim var mı yok mu farkediyorum 🤭😅
AsenaEmre Mom8899 bende 2 gündür acayip baş ağrısı var bugün kontrol vardı normal dedi cinsiyetimiz i Mart’ta öğreneceğiz 🥰
Mom8899 AsenaEmre Benim hemen hemen 1,5 aydır bu şekilde 😕 hayırlısıyla öğrenin inşallah 🥰 gönlünüzden geçen hangisi?
Buse_00 snowpress ayyyy Allah im saglikli hayirli evlat versin bizlere isteyene herkese ne mutlu telaslar
Buse_00 Limonumm bizim de ilk bebegimix 2 diş gebelik var ama öncesinde bu insAllah saglikli ilk yavrum Allah im imtihan etmesin kuzularimizla
Blablabla Buse_00 benimde 15inci haftanın ilk günü cinsiyet öğrenmeyi bekliyorum hevesle bir de hareket etmesini 🙈
Buse_00 EsilaErtugrul Allah im o guzel kalbine gire versin inşallah iki duygusuna tattirsin canim benim hepimize insAllah