• Gebelik
  • Veeeee hoşgeldin 34 hafta 😍💙

gozde_arel bende şeker yaptım ama çok şükür birşey çıkmadı ben uzun boykuyum eşim de öyle doktor iri bir bebek olacak dedi

AlevY nst için gel demişti bana doktorum 35.haftanda iken. Sonra haftalık olacak demişti bence sancı kontrolü içindir

gozde_arel bizde tam bugün 34+0 ız *
    siz çantanızı hazırladınız mı ne gibi hazırlıklar tamam ??? Ben daha hazırlamadım önümüzdeki hafta hazırlamayı düşünüyorum …

gozde_arel benim de bazen kasıklarım ağrıyor. , bazen bel ağrısı …🙁 birde sizin harekleri nasıl , benim biraz ağırlaştı yavaşladı gibi i🙄😓

nimres ben ev hanımıyım canım keşke bende çalışsam da evde tüm gün sıkılmasam🐒😃
        bende bel ağrısı deil de adet sancıları gb sancılar başladı🥴baika bir şikayet yok ha bide birinin yardımı olmadan oturduğum yerden kalkamayıyorum 🤣

CupCake canım internetten bakıyorum ben kuş gibi oluyorum valla bugünde eşim.dışarı çıkardı 1 buçuk saat yürüdum

SedaOztrk

SedaOztrk evet canım zamanımız yaklaştığından kontrolleri iyice sıklaştırıyorlar normaldir ,beni her hafta çağırıyor mesela