Ozlem_Taha Glsmyldz09 Nar,ayva mandalina şerbetli tatlılar ,ne alaka bilmiyorum ama ekşi elma ve turşu oğlum olacak😃
Bulutsevdasi Her türlü meyveyi tüketiyorum. Ama öyle böyle değil. 3 mandalina. 2 armut. 1 ayva. 1 muz 2 kivi şeklinde 2 defa . Zararlı mı yoksa faydalı mı bilmiyorum. Ama bebiste çok seviyor. Armutu yedikten sonra kıpır kıpır karnımda ❣️
Kubrasrlozd Glsmyldz09 galiba yumurta ve domates oldu 🙄 yemek yemekten de yapmaktan da acayip sıkıldım 😬
Miumiu biranneden1 Aynen hanımefendi bence de herkesin kendi tercihi 😂 brownie ve çikolata yedim diye çocuğuma zararlı etkide bulunucaksam bir kırsala yerleşip yumurtamı sütümü sebzemi meyvemi kendim üretmem lazım zira yediğimiz her şey hormonlu🐣 Bence hamileliği bir hastalık gibi görmekten vazgeçip olağan bir süreç gibi değerlendirirsek çok daha iyi olur🥰
biranneden1 Bulutsevdasi iyi geliyorsa bir şey diyemem .Ama bana doktor günde bir veya iki çeşit avuç içi büyüklüğünde meyve yememin yeterli olduğunu söyledi . Çünkü meyveler şeker içerdiği için şekerin yükselmesine sevep olabileceğini söylemişti .