Miumiu biranneden1 Aynen hanımefendi bence de herkesin kendi tercihi 😂 brownie ve çikolata yedim diye çocuğuma zararlı etkide bulunucaksam bir kırsala yerleşip yumurtamı sütümü sebzemi meyvemi kendim üretmem lazım zira yediğimiz her şey hormonlu🐣 Bence hamileliği bir hastalık gibi görmekten vazgeçip olağan bir süreç gibi değerlendirirsek çok daha iyi olur🥰
Glcnatl Glsmyldz09 bende domatessiz kahvaltını olur diyen ben agzıma sürmez oldum 🤦🏽♀️ Yeşil elma, portakal, mandalina nar hoşuma gidiyor inşallah oglum olur🙏🏻
Mylittlemiracle Glsmyldz09 her gün 2 yumurta 4 ceviz 2 dilim peynir en çok ve düzenli tükettiklerim ☺️ Haftada bir et ve balık çok şükür tatlılardan abur cuburlardan uzağım
Smyrayldrm Bende en cok yedıgımı portakal oluyo 🙏 baska pek bsy yıyemıyrm etten tıskındm bıde ne yesem bulantı oluyo duramıyrm yanı 🥰
burcu_izmir Glsmyldz09 damak antep fıstıklı 🍫 Özellikle ilk 3-4 ay paket paket gömdüm valla Allah affetsin 🙈😂
Bebekbaylar Damla0859 sarımsağı tuzla döv ağrıyan dişine koy iyi geliyo ağızda koku yapuyo ama yapacak bsey yok