Senseye Portakal yemeği hiç sevmiyorum ama bu sıra devamlı taze portakal suyu hazırlıyorum kendime. İçmelere doyamadım🙈
Gamseee Glsmyldz09 8+5 oldum ben sabahları sadece tost yiyebiliyorum iştahımı kesti açıkçası ama öğlenden sonra tatlı şeyler yiyesim geliyor özellikle ne derseniz bende portakal mandalina falan çok yedim sanırım 🤦🏼♀️
Seda--urganci Glsmyldz09 sanırım benim de en cok yediğim ve ilk aserdiğim seydi portakal oğlum olacak nasipse 35+2 😊
Esrk Glsmyldz09 ilk iki hafta hergün ketçaplı cips yedim şimdi her sabah 1 tane probis başkada zorla akşam yemeği zorla oda
bus91 Glsmyldz09 çiğ soğan sumak ekşi atıp atıp her yemeğın yanında sanırım normalde asla çiğ soğan yemeyen biriydim deli gibi soğan yiyorum 🙈
Sehertamer Ozbekfamily sen kimseye bakma bence sağlıklı olsunda hangisi olursa bende ekşi yedim hep ilk başlar erkek olacak bebeğim nasipse şimdide çok tatlı yiyorum normalde hamilelik öncesi aram yoktu tatlıyla 😀
MltmMt Ayseguldt bilmiyorum ki limon özellikle o kadar rahatlatıyor ki midemi sürekli sıkıp içiyorum yiyorum hemde c vitamini almış oluyorum 😅 herkeste farklı etki demek ki