MltmMt Sinem_Asel hemşirelerinden daha hiç kötü bir durum görmedim ters davranma vs ama ebeler hakkında hiçbir bilgim yok
Gamze2259 oykuduru21 ben odaya geçmeden asansörde uyandım. Ama çok şiddetli ağrım vardı acı eşiğim düşük sanirm ondan
16Hatice 2015seis bol hareketli😅 dün bacak kramplarım başladı bide bebiş midemde çok hareket ediyor midem yanıyor 🥺 senin nasıl gidiyor canım
Elifsennn Mammyy çok ıyı d dedıler ama bılmıyorum canım ben gözde hanıma gıdıyorum 6 haftalığım ama araştır bı
2015seis 16Hatice midem cok eksiyor canim özellikle geceleri yatarken bide benimde ayni masallah cok hareketli 2 3 hafta öncesine kadar cok riskli ve sorunlu bi gebelik yasiyordum ama suan cok şükür rabbime iyi gidiyoruz
16Hatice 2015seis yastık iki tane koy dik dursun kafan canım en iyisi o geldi bana. Şükür. Sağ Salim kavuşalım bebişlere inşallah.
ElifLaren İşcanlar çarşısında destan organizasyon var https://instagram.com/corluorganizasyondestan?igshid=1gn8yr8zk05wg gamze ismi sahibinin, oraya bakabilirsiniz
oykuduru21 ElifLaren işcanlarda dükkanımız var ama inan başka yerler düşünmekten hiç aklımıza gelmemiş 😅 yarın bakayım çok teşekkür ederim 🙏🏼