Sinem_Asel Gamze2259 ben de sizin gibi cok korkuyorum Dr dedim spinal olmasam diye bebek için spinal daha saglıklı dedi diger türlü bebek için daha zor dedi bende bebek için saglıklı diyince bişi diyemedim 🙄🙄🙄 korkuyom hala
Gamze2259 Sinem_Asel ben genel anestezi den snra çok ağrı çektim kendime gelemedim keza bebeğimde öyle o yüzden spinal düşünüyorum amabnde korkuyorum
oykuduru21 Gamze2259 bende genel düşünmüştüm ama çok mu ağrılı oluyor 🤭 spinalde daha çabuk kendine geliniyor herhalde
Gamze2259 oykuduru21 ben odaya geçmeden asansörde uyandım. Ama çok şiddetli ağrım vardı acı eşiğim düşük sanirm ondan
MltmMt Ben genesiste Volkan Akele gidiyorum ama doğumu şehir hastenesinde yapmayı düşünüyorum hiç yeni şehir hastanesinde doğum yapan var mı acaba? 28+5 haftalığız şu an aynı zamanda şehir hastanesindede takibe gidiyorum Gözde Demirezene
Elifsennn Mammyy çok ıyı d dedıler ama bılmıyorum canım ben gözde hanıma gıdıyorum 6 haftalığım ama araştır bı
MltmMt Sinem_Asel hemşirelerinden daha hiç kötü bir durum görmedim ters davranma vs ama ebeler hakkında hiçbir bilgim yok
gizemsbsl oykuduru21 bende varım 34+6 yım ersom beye gidiyorum sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişleri
16Hatice 2015seis bol hareketli😅 dün bacak kramplarım başladı bide bebiş midemde çok hareket ediyor midem yanıyor 🥺 senin nasıl gidiyor canım