ElifLaren Biberon ve emzik avent iyi diyenler var, bide emzikte bips gibi bi marka var kauçuk ama iyi mi bilmiyorum galiba hepsini avent alacağım bende ama kesin gerekli mi bilmiyorum
Gamze2259 ElifLaren Sinem_Asel belden daha mı iyiymiş bnmde ilki genel bunu spinal dusunuyom ama korkuyom🙈
Sinem_Asel Gamze2259 ben de sizin gibi cok korkuyorum Dr dedim spinal olmasam diye bebek için spinal daha saglıklı dedi diger türlü bebek için daha zor dedi bende bebek için saglıklı diyince bişi diyemedim 🙄🙄🙄 korkuyom hala
16Hatice Seher- ben de size soracaktım sizin daha yakın😅 normal ya da sezeryan Doğum olarak son ayda belirliyoruz demişti. Doğum anında nasıl davranıyor rahatlatıyor mu acaba diye kafamda deli sorular 😂 rica etsem Doğumdan sonra tecrübelerinizi paylaşır mısınız?
Seher- 16Hatice tabikide 🤗 en son 32. Haftada görüştük doğumu konuştuk normal istediğimi söyledim oda her şey uygun zaten olur dedi ve doğuma kadar yapmam gereken şeyleri söyledi normal doğumu kolaylaştırmak için bakalım 35.haftamda kontrol var yine 😇
oykuduru21 ElifLaren emzik tabi kii Philips avent soothie aldım medikal silikondan olduğu için, biberon da tommee tippee aldık deneyeceğiz bakalım
Gamze2259 Sinem_Asel ben genel anestezi den snra çok ağrı çektim kendime gelemedim keza bebeğimde öyle o yüzden spinal düşünüyorum amabnde korkuyorum
oykuduru21 Gamze2259 bende genel düşünmüştüm ama çok mu ağrılı oluyor 🤭 spinalde daha çabuk kendine geliniyor herhalde
Gamze2259 oykuduru21 ben odaya geçmeden asansörde uyandım. Ama çok şiddetli ağrım vardı acı eşiğim düşük sanirm ondan
MltmMt Ben genesiste Volkan Akele gidiyorum ama doğumu şehir hastenesinde yapmayı düşünüyorum hiç yeni şehir hastanesinde doğum yapan var mı acaba? 28+5 haftalığız şu an aynı zamanda şehir hastanesindede takibe gidiyorum Gözde Demirezene