Sermec27 Bengudursun valla 17 ye kadar 3 kılo almıştım cok cok yarım kılo daha almış olabilirim belki 19 haftalık hamıleyım 3 bucuk diyelim biz ona 🥰
Minkmucizemm Benimde 19 haftalık bir haftadır pıt pıt hissediyorum. Bundan önce karıncalanmalar şeklindeydi. Yüzünü net göremedim inşallah detaylıda görürüz diye umut ediyorum 🌼 Sizler net görebildiniz mi yüzü 😇
Bengudursun tinymom fazla mı bilmiyorum ama başta kilo almayan sonradan katlayarak alıyormuş, bence biz daha kontorlllü alarak gideriz gibi geliyor bana . Yani en fazla 12 kiloyla kapatabiliriz.
Alyamm_ tinymom Doktorum bir sorun bulamadı canım ama ilk gebeliğimde hiç ağrım olmamıştı düşük riskim ve kanamam olmasına rağmen 😊
Deniz95 pitircikannesi1 evett ☺️ Hareketleri hissediyor musun? Sıklığı nasıl oluyor bazı günler çok az hissediyorum çok tedirgin oluyorum
Minkmucizemm @tinymom henüz başlamadım şuan bakma aşamasındayım araştırıyorum daha sonra yavaş yavaş hallederim diye düşündüm siz başladınız mı 😊
Nilasyamom tinymom şükür kızım olacak Allah’ın izniyle 🌸🎀 daha hareket hissetmiyorum inşallah herşey yolunda gider 🥰🤲🤍
pitircikannesi1 Deniz95 benim ikinci hamileligim ona rağmen halen tam hissedemiyorum bazen pıt pitlar oluyordu ama 2 gündür hic yok maalesef bende merak ediyorum 😏 23 aylıkta ikizlerim var 22 gun sonra 2 yaşına girecekler 😄😄
HasretYildirim tinymom 19+1iz kızım olucak inşallah ufak ufak hissediyorum miniğimi hafifte karnım çıktı zaman geçmiyor gibi geliyor bana🌸🐣😊
tinymom HasretYildirim aynıyız hafta gün olarak benimki de prenses olacak inşallah 😍 evet ya zaman geçmiyor gibi 😏
zeyse HasretYildirim ilk hamilelikte zaman gecmiyor gercekten de ben şimdi 2ciye hamileyim nasıl gectigini anlamıyorum 😄
Minikmucizem21 tinymom ben bugün tam 19 haftalık oldum cinsiyetimiz daha belli değil biraz kasığım ağrıyor… bakalım yarın terminimiz var göstercekmi kendisini 😍 ve hareketleri eğer oysa cok az hissediyorum gece.. ama ön plasentam olduğu için geç hissedebilirmişim ve az ve kiloluyum 🤭
tinymom Minikmucizem21 ya göstermedi mi bebiş cinsiyeti 🥰 bu haftadan sonra daha net hissedilir diye düşünüyorum 🤗
Mavita27 tinymom tinymom Cinsiyeti erkek 16. Haftada net konuştu yarın kontrolüm var bakalım değişmez inş kıyafeti geçtim oda bile aldık lacivert renk 😀 hareketi bugün sanki çok az hissettim ilk hamileliğim çok merak ediyorum ne zaman net hissedeceğim diye ☺️