Sermec27 tinymom 19 haftalık hamıleyım Allah nasip ederse oğlum olacak ufak tefek agrılarla idare ediyoruz işte buna şükür 🤲 🥰ikinci gebelik oldugu için 15 ten beri cok minik hissetmemeye başladım su an daha net hissediyorum cok şükür
Nilasyamom tinymom şükür kızım olacak Allah’ın izniyle 🌸🎀 daha hareket hissetmiyorum inşallah herşey yolunda gider 🥰🤲🤍
HasretYildirim tinymom 19+1iz kızım olucak inşallah ufak ufak hissediyorum miniğimi hafifte karnım çıktı zaman geçmiyor gibi geliyor bana🌸🐣😊
tinymom Sermec27 Sağlıkla alın kucağınıza inşallah 🥰 benimde kızım olacak nasipse 🤗 bende hissediyordumm iki gündür hissetmiyorum 😔
orkide21 Sermec27 ya ne agrısı cekıyorsunuz benım de oluyor 17 haftadayım oğlum olcak Allah nasip ederse ama bel agrısı ayak agrısı karın agrısı hep yasıyorum :()
Sermec27 tinymom rabbim sizinde kucagınıza almayı nasıp etsin inşallah bu haftalar cok normal 25 haftaya kadar düzensiz olur hareketler merak etmeyin 🥰🤲
tinymom Sermec27 bende 20. Haftada gideceğim ben de 😀 burda çok okudum detaylıca cinsiyet değişmesini bakalım bizde ne olacak 😀
Sermec27 tinymom bilemedim bizim sanmam değişmez baya net pipi göründü doktor bacak arasını kesin gördüyse değişmez hayırlısı olsun inşallah 🤲 🥰
tinymom Sermec27 valla videosunu da çektim bende boş gördüm ultrason cihazı da baya iyi doktorumun alışveriş de yapabilirsiniz dedi ama şüpheye düşmemek elde değil 😀
Sermec27 tinymom yani doktor net dediyse bacak arası da boşsa değişmez bence bende oğlumu 17 de öğrendim bacak arasında baya belliydi pipi hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲 🥰
tinymom Sermec27 bende 17. Haftada öğrendim hatta 14 haftalıkken de kız gibi ama alışveriş yapmayın dedi bu sefer yapın dedi inşallah değişmez alışveriş yapmaya başladık çünkü 😂aminn
Sermec27 Bengudursun valla 17 ye kadar 3 kılo almıştım cok cok yarım kılo daha almış olabilirim belki 19 haftalık hamıleyım 3 bucuk diyelim biz ona 🥰