[silindi] 34_21_23 yazık ben de öyle kocası iyi biri gibi bir de bebeği var. Ayyy belki bu formu kullanıyordur 🙈🙈
1haziran [silindi] yeminle sinirlerim. Bozuldu bu mevlayla Nilüfer de adını unuttum bu çarşaflı kadın hele Allah’ım çıldırtıyorlar insanı
miraninannesi1 [silindi] ee adama bu özgüveni Egoyu veren iki salak kadın hadi Mevla neyse de çocuklarının babası nilüfer manyakmsn adam seni terk etti hâlâ onun için ölürüm diyor Çelişiyor hepsi birbiriyle
Ayseege6156 hanibazen ahahahhaha yaa 😅😅 balla hala oturuyorum esraya daldım 😅 eşim bugğn biraz geç gelicek şu bitsin kalıcam inşallah 😅 sen naptın 😅
Lale_95 [silindi] sinirden çıldıracam valla ya bu Mevla da yani nasıl kabul eder barışmayı Allahım akıl fikir versin adam kaç gündür çıtını çıkarmıyor çekildi kenarı
Mom8 miraninannesi1 bence 3 kişi yatıyodur zaten bunlar sapık bu kız birde o evde çocuklar varmış o kadar nelere şahit oldular kim bilir
Ayseege6156 hanibazen yaa bişey yapayım dedin oda eline yüzğne bulaştı 😅 olsun onu yapman bile mutlu eder onu afiyetle yiyin 😍😅
Zeyneplena34 İzlemiyorum eşim asla izletmiyor. Kendini bu tarz saçmalıklarla meşgul etme diyor. Bende sevmiyorum zaten 😂😂
hanibazen Ayseege6156 sorma ama çok takdir etti kalan elmaları değerlendiricek olmamı kıyamam olanla yetinmek bu olsa gerek 😂😂😂
Mucize_annesi [silindi] valla kız sınır krizi geçiricem şimdi 😂😂 mevla ya mı sınır olayım nilüferi mi yoksa adamami bilemedin ben inanmıyorum ama esradakiler hep seçmece insanlar senaryo yani hepsi en iyisi müge anlı yalan yok dolon yok oyun yok