Mom8 [silindi] keşke alsa yani bir saniye kalmaması lazım ellerinde bunlarında topluca kısırlaştırmaları lazım
[silindi] [silindi] Gercekten sinirden karnıma sancı girdi yani pes.Kadın bildiğin hatayi affetti ve imkan sunuldugu halde.Diger salak normal bir aşkmış gibi aşk acısından agliyor çıldırıyorum ya
hanibazen Ayseege6156 sorma ama çok takdir etti kalan elmaları değerlendiricek olmamı kıyamam olanla yetinmek bu olsa gerek 😂😂😂
hanibazen Ayseege6156 yalnız kurabiyeyi yapınca sizlere de gönderebilsem keşke bu emek hepimizin resmen 😂😂😂
Nslhnkr [silindi] evet esrada cok saçmalık ve ar damarı çatlamıslar cıkıyo müge daha inandırıcı geliyo bana
Ayseege6156 hanibazen keşke yok demezdim 😅 bu arada geç yazdım baya ama yemek yapmakla meşguldüm şükür ki yaptım zorda olsa o güzelim koltuğumdan kalkıp 😅😅
[silindi] 34_21_23 yazık ben de öyle kocası iyi biri gibi bir de bebeği var. Ayyy belki bu formu kullanıyordur 🙈🙈
miraninannesi1 [silindi] ee adama bu özgüveni Egoyu veren iki salak kadın hadi Mevla neyse de çocuklarının babası nilüfer manyakmsn adam seni terk etti hâlâ onun için ölürüm diyor Çelişiyor hepsi birbiriyle
1haziran [silindi] kızına oğluna ezmiş hep çocuklarını ikiside pasifler gel diyince gelcekler git diyince gidecekler resmen öyle çocuklar kendilerini savunamıyorlar bile
Lale_95 [silindi] yalandan yapıyo zaten ya millet üstüne geldi ya şimdi barışsın karısı iki gün sonra yine aldatır