Oznur-Mese eylul02 kendine stres yaratma canım herkesin aynı haftasına denk gelmeye bilir 5 haftalık daha cok küçük ben 9. Haftamda dinledim
Melek_ceyhan Zehrayrr Bebeği görebildiniz mi benim 7+3 3te doktora gittim kese var 11 mm bebek görünmüyo dedi
Zehrayrr Melek_ceyhan canım 6. Haftada keseyi gördüm 7 haftada kalp atışını duydum bazıları fdç döllenme oluyor senin ki de öyle olmuş olabilir
Feyzao Sibelgulerbaylan 5. Haftada vajinal ultrason mu yoksa normal ultrasonla mı görülüyor kese bilginiz var mı?
Mkazel 4+3 um bende 16 subatta kese gormeye gidicem insllah kalbide duyarm ayy cok stresli bir durummus zaman gecmek bilmiyor aklima kotu kotu seyler geliyor hepppp
Birumutturyasamak eylul02 canım kontrole gittiniz mi kalp atışı için bnde 6 haftalık gebeyim bugün gttim ve zayıf atıyor dedi de merak ettim 😔
eylul02 Birumutturyasamak ama yine çok şükür az da olsa duymuşsunuz daha küçük inşallah 9. Haftaya dogru daha güzel duyarsınız
Haticecakirr Elifdikel Birumutturyasamak bende 6 +3üm bu hafta duydum ama haftaya tekrar gelin daha tam net belli olmuyor dedi
Birumutturyasamak Birumutturyasamak yani ben bisey duymadım doktor da zayıf dedi salı günü bidaha çağırdı
Littlespy 6+0 haftaya cumartesi kalbini duymaya gideceğiz miniğimin 😌 hepimizin de bebişleri sağlıkla gelsin inşallah 🥰