Aysenur-ozturk Oznur-Mese günler geçmiyor ki daya mercimekmiş ne zaman portakal olcak artık büyüsün 😂
Bayburtlugelin eylul02 bende bugun gittim 6 hafta 4 günlük dedi kalp atışlarını duyduk şükürler olsun
Oznur-Mese Adarsaliha06 bende 7. Haftada gittiğimde kalp atışını dinletmek istemedi doktorum daha minik ses yüklemeyelim istersen deyince kıyamadım ama 9. Haftamda dinledim Rabbim kavuştursun sağlıkla inşallah 🥰🥰
Oznur-Mese Aysenur-ozturk biranda olmasın ya böyle heranı heyecan olarak kalsın elbette o günleri görürüz inşallah 🤩🤲🏻
Bayburtlugelin eylul02 ilk kan vermiştim yani 15 gün önce sabredemedim duymak istedim bugun randevu alıp gittim
eylul02 Adarsaliha06 5+5 ken gitmiştim kese olusmustu ama kalp atısı yoktu subatın sonuna doğru gel o zaman belli olur dedi büyük ihtimal 8-9 haftalıkken duyuluyor tabi daha erken duyan da var
Oznur-Mese Sibelgulerbaylan canım geç döllenme olmuş olabilir benımde son regl tarihim 15 ama doktor 19 dedi geç döllenmeden dolayıdır .
Oznur-Mese eylul02 kendine stres yaratma canım herkesin aynı haftasına denk gelmeye bilir 5 haftalık daha cok küçük ben 9. Haftamda dinledim