Adarsaliha06 eylul02 kalp atışını neden duymadınız acaba bi sebebi var mı bende yeni hamileyim de o yüzden soruyorum
Bayburtlugelin eylul02 bende bugun gittim 6 hafta 4 günlük dedi kalp atışlarını duyduk şükürler olsun
Birumutturyasamak eylul02 canım kontrole gittiniz mi kalp atışı için bnde 6 haftalık gebeyim bugün gttim ve zayıf atıyor dedi de merak ettim 😔
Melek_ceyhan Zehrayrr Bebeği görebildiniz mi benim 7+3 3te doktora gittim kese var 11 mm bebek görünmüyo dedi
Haticecakirr Elifdikel Birumutturyasamak bende 6 +3üm bu hafta duydum ama haftaya tekrar gelin daha tam net belli olmuyor dedi
HHA 7+6 olduk bizde🤲🏻🐣🤰🏻 minik kalbini duyduk bin şükür🤲🏻 inşallah sağ salim sizlerde duyarsınız güzel anneler🤲🏻💜
Oznur-Mese Adarsaliha06 bende 7. Haftada gittiğimde kalp atışını dinletmek istemedi doktorum daha minik ses yüklemeyelim istersen deyince kıyamadım ama 9. Haftamda dinledim Rabbim kavuştursun sağlıkla inşallah 🥰🥰
eylul02 Adarsaliha06 5+5 ken gitmiştim kese olusmustu ama kalp atısı yoktu subatın sonuna doğru gel o zaman belli olur dedi büyük ihtimal 8-9 haftalıkken duyuluyor tabi daha erken duyan da var
Sibelgulerbaylan Doktor 5 haftalık tahmini dedi ama son regl tarihime göre 7 haftalık nasıl öğrenebilirim net kaç haftalık olduğumu 🤲🏻
Oznur-Mese Sibelgulerbaylan canım geç döllenme olmuş olabilir benımde son regl tarihim 15 ama doktor 19 dedi geç döllenmeden dolayıdır .
Feyzao Sibelgulerbaylan 5. Haftada vajinal ultrason mu yoksa normal ultrasonla mı görülüyor kese bilginiz var mı?