Meryemm1212 Seda_selim normalde ekşi kız tatlı erkek derler bende bı yerde tam tersi okudum demek sizin de öyle oldu
SlnOyku HappyMom Hic tatlı canım istemedi. Hep tuzlu ve ekşi şeyler yedim ve kızım olacak.🤗🤰🏻 #36.hafta👶🏻
tatlissannee Normalde tatlı hastasıydım çokk ama başından beri ekşi ve tuzluya düştümm oğluşum olucakk😁
Hicran27 HappyMom ikisini de aşermedim tuzlu hoşuma giderdi ilk aylar şuan ekşi de tatlı yiyorum erkek olacak tatlı yiyince midem çok kötü yanıyor
minikkuzummmm Ebruensar25 kaçıncı haftada öğrendiniz acaba, ben kız istiyorum ama erkek hissediyorum ve sürekli ekşi tuzlu yiyiyorum.
Ebruaymina Ebruensar25 neyiniz oldu.bende eksici oldum bunda daha cinsiyetimiz belli degil,ama kizimdada hep tatli yedim.
Hatice40 HappyMom HappyMom bende tuzlu ve eksi canım istedi hala tatlı yemek istemiyorum kızım olacak insallah 💖
Zynpozen HappyMom . 6 haftalik hamileyim canım hep ekşi çekiyo geçende kornişon salatalik turşusu canim çekti oyle bi yedim ki bilemiyorum bakalim kiz mi erkek mi ☺☺
arzumkaya Zynpozen Benim ilk gebeliğim 27 haftalik olduk hem ekşihem tatlı yiyorum prensesim olck Allahin izniyle🥰 Ekşiye genel de kız derler ama hic belli olmaz🙂
Yaseminsaim Ekşi yagurtlu şeyler hep kızım olcak inşallah ama tatlılardan da hiç olmadığı kadar kakolu puding acayip düştüm pençesine 😂😂👍
Seher162 HappyMom Başta tatlı yedim şimdi deli gibi ekşi yiyorum en son erkeğe benziyor dedi şimdi bilmiyorum
DilaraN OzgeAlya Malesef bizde de durum aynı ilk bebeğim ve tatlı da ekşi de yiyorum ama hiç aşerme olmadı daha 🤔