fatmArslan06 HappyMom ekşiyi seven ben ekşi yiyince 5 kat daha ekşi hissetmeye tırışmaya basliyorum elma bile yiyemez oldum
minikkuzummmm Poncik48 kaçıncı haftada öğrendiniz acaba, ben kız istiyorum ama erkek hissediyorum ve sürekli ekşi tuzlu yiyiyorum
minikkuzummmm Ebruensar25 kaçıncı haftada öğrendiniz acaba, ben kız istiyorum ama erkek hissediyorum ve sürekli ekşi tuzlu yiyiyorum.
Ebruensar25 minikkuzummmm 15 ci haftada söyledi doktorumuz suan 16 haftalıqız hayırlısıyla inşaallah iki kızım war bide oqlusum olucak@arzumkaya#13062111
brrkkrc HappyMom Ilk kizimda hic mide bulantisi yasamadim ve inanilmaz tatli yedim.. simdiki kuzumda cok mide bulantim oldu ve tatlidan tiksindim.. Ayrica eksi istedi canim hep ve simdide kiz..
lavindenizim HappyMom normalde tatlı hastasıyım ama hep ekşi yedim kızım olucak hayatımda hiç bu kadarr limon yememiştim
Leylaalin minikkuzummmm Genelde erkek daha erken haftada gösteriyor 12 haftan itibaren kız olunca 15 haftadan sonra belli oluyor
Poncik48 minikkuzummmm ben 13.haftada nifty testi yaptırdım 15.haftada çıktı sonucu ozaman öğrendik🥰 bizim ponçik 13. Haftada göstermedi anca testle öğrendik 🥰