Sevimlilik Bende ilk aylarimda hep ekşi yedim son zamanlarda ise tatlı bağımlısı oldum ama çok tuketmiyorum ve inşallah kızım olucak:🥰🥰
Denizzz88 HappyMom hep canım ekşi şeyler yemek istiyor yada tuzlu hani tatlı pek aramıyorum oğlum olucak 💙
aylh4467 İlk 12 haftaya kadar tatlı yedim ekşi den turşudan acayip tiksindim şimdi 21 hafta olucam ekşi ye yöneldim. Cinsiyet kız
Cerikianneoluyor Ekşiiiiii🤤🤤 daha cinsiyetimiz belli değil ama hamilelikten önce tatlı canavarıydım şimdi tatlının yüzüne bakmıyorum 😁
Elsiva HappyMom ilk 3-4 ay tatli yiyemedim,genel olarak tuzlu ve ekşi seyelr yedim😬 kızım oluyorr ♥️😍
elif_ayar HappyMom ilk üç ayında eksi yedim sonraki aylarda hep tatlı Allah nasip ederse oglum olcak insallah 2 ay sonra☺️🧿🤰
Buket95 Ekşi değil direk limon yiyorum 😊 tatlıyı cok severdim hamile kaldığımdan beri yiyemiyorum midem bulanıyor ama oğlum olucak 😍💙
nazenin3233 HappyMom ilk başlarda ekşi yedim ama şu an 6 aylığız ve canım sürekli tatlı çekiyordu oğluşum olacak inşallah 🥰
Alyamm_ HappyMom Tuza banıp, banıp limon yiyorum oğlum olacak 😍💙 ilk çocuğum kız bol, bol tatlı yedim 🤭
Glsnerps Oğlumda aşırı derece de tatlı yemiştim. Şimdi cinsiyeti henüz belli değil ama tatlı yediğimde midem bulanıyor. Nar ekşisi seviyorum birde tuzlu şeyler ama kız diye de düşünmek istemiyorum. 🙃😀