Selinaymurat derinsart bir çoğu bende de var çok iyi anlıyorum sizi hele de birde kasık ağrıları da var bende yani Allah yardımcımız olsun neyse bugünleri de geçirip inşallah kucağımıza sağlıklı sıhhatli alırız hepimiz bebeklerimizi
derinsart Selinaymurat amin insallah allah daha beterinden sakınsın diyorum bunlarda gelir geçer 🤷🏼♀️
Selinaymurat Brcklc Allah yardımcınız olsun ağrılar zor evet hepimize kolaylık versin Allah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
BurcuP Selinaymurat bacaklarda ödem oluyor, bebek alt tarafta oynuyor, tekmeleri çok güçlü bazen canım yanıyor, gün sayıyorum artık 😄kaldı 8 hafta bakalım sağlıkla inşallah 🙏🙏🙏
Selinaymurat BurcuP azalıyor zaman ama ağrılar artıyor gece uyanmaları var hele birde kasık ağrısı çok kötü ya tekmeleri de arttı evet iyice baya hissettiriyor inşallah sağolun hepimize kolaylık versin Allah sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat Merimex aramızda 3 gün var inşallah bebeğinizi de sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın
Serrax Selinaymurat 30+6 olduk. Sezaryen olacağım için son 54 gün inşallah🤲🏼 Hepimiz sağlıklı sıhhatli kucaklarımıza alalım inş🤲🏼 Bel sırt ağrılarım arttı,daha çabuk yoruluyorum. Gün sayıyoruz bakalım🤗
Selinaymurat Serrax öyle evet ağrılar arttı dayanılmıycak ağrılar vermesin Rabbim artık sağlıklı huzurlu mutlu günlerde kucağınıza alın büyütün inşallah bebeğinizi de
Selinaymurat OMAYBABY plasenta aşağıdaymış ondan dolayı birde yani aşağıda ve Ultrasonda felan da baya aşağıda dedi doktor ondan