Aynı durumu tek yumurta ikizlerim de vardı gelişmi geriden geldi baya sıkıntı cektik

Mineust yaa ne güzel kuzum yok doktor bildiğin hep kötüleri anlattı ağlayarak çıktım 😔 artık üniversiteye geçecez riskli gebelik doktoru bulduk bakalım kuzum dizinde mi tek plesanta risk çıkmadı değil mi

Mucizeler2 Anladım kuzum 12 haftalıkken gideceğim bakalım farklı doktora artık üni ye riskli gebelik doktoru vardı oğlumu doğum yapmıştım onla çok çektim ilk hamileliğimde de çok duş ettim bunda güzel olsun diye rabbim yine sabret dedi bana yapacak bi şey yok farklı doktora gideceğim umarım hayırlısı olur 🤲🏻

baby3_ iki kese iki bebek var kuzum ama plesanta tek

sosi5 sizi etkilemek istemiyorum Rabbim yardımcınız olsun sıkıntı yapmayın kimseyi dinlemeyin kontrolleri ihmal etmeyin 1 doktorla kalmayın

Selcanozr anladım çok teşekkür ederim kuzum aslında anlatmanız benim için daha iyi hangi durumlarda ne yapmalıyım kendimi şu an en kötüye alıştırdım ben kuzum

sosi5 evet tek plesanta hiçde sorun çkmadı valla. Sen iyi düşün merak etme

Mineust ayy inşallah Kuzum aşlah razı olsun yarın farklı bi doktora görüneceğim şu an bunla kalmayacağım Kuzum bakalım

sosi5 ben cennete yolladım kızlarımı biraz zorlu süreç aldı kızımın biri kilo almadı 645 gram da kaldı duktus yok cümlesi beni yormuştu sürekli fetal ekolar kontroller Bi anda ellerimden kayıp gittilrr 30. Haftada

sosi5 benim de böyleydi her muaynede doktor riskli deyip durdu amma ben gayet sıkıntısız güzel geçirdim kan çalma olmadı ikisini de kilosu çok iyiydi yani moralinizi yüksek tutup olumluyu çağırın bir sürü sağlıklı dünyaya gelen ikizler var doktırlarınbazen tutumu yanlış oluyo bence. Siz stres yapmayın sağlıkla kavuşun inşaallah bebişlere💕

Selcanozr anladım Kuzum rabbim yardımcın olsun o zaman risk her zaman var bebeklerin arasında transfüzyon varmıydı en korkunç terim ne bilmiyorum kafam çok dolu başta inan o kadar sevinmiştik ki ikiz diye oğlum 34 de doğmuştu bunlar o haftalara gelse de beklemez içimde bi his var hani anneler hisseder derler ya ..

Nghnyvz0408 inşallah çok teşekkür ederim umarım bende ikisini de sağsalim kucağıma alırım çok sağolun bebişleriniz kaç haftalık doğdular mı detaylıya kaçıncı haftada giriyoruz ikiz olarak aynı mı tek gebelikle

sosi5 yoktu bende cok sevinmiştim her doktora gittiğim de kötü şeyler duymak beni yıprattı ama pes etmedim gelişimi geriden gelen kızımın kalbini durdurmak istedi doktor ben istemedim eşim de karşı geldi olmaz dedik rabbim verdi o aldı pes etme Allah ne derse o olur sen güçlü ol güçlü beslen üzülme en güzel şey motivasyon

Selcanozr inşallah canım benim inşallah çok teşekkür ederim 🙏

sosi5 detaylıya 21 haftada girmiştim gayet güzeldi herşey ama bizim kötü sonuçlandı plesantam erken ayrılmış o yüzden kaybettim meleklerimi yoksa başka bi sıkıntı olmamıştı ikisini kilo farkı 30 gram ancaydı yani. Ama siz güzel düşünün moralinizi yüksek tutun sağlıcakla alacaksınız inşaallah kucağınıza.

sosi5 haftaya takılmayın 28 29 da doğup yaşayan gayet sağlıklı bebişler var canm hep olumlu düşün bende 34 haftayı gördüm amma nasibimiz yokmuş olmadı yarım kaldı amma ömürü olan yaşıyo rabbim büyük kolaylıklar versin💕

Nghnyvz0408 amin inşallah Kuzum siz 34 de doğum yapmıştınız anladığım rabbim yardımcınız olsun hayırlısı herşeyin 🤲🏻