Monochorionic diamniotic
sosi5 iki kese de ama tek plasenta da ise direk tek yumurta ikizi oluyor. Benım işte oyle. Hamileliğimin ilk zamanları istahsızlık oldu 5 kilo felan verdim ama 3 aydan sonra düzeldi. Şuan çok şükür çok iyiyim. Çocukların kiloları da iyi. Aynı şekilde bizi de korkutanlar ama bişe olacak olduktan sonra tek çocuktada Bi sürü sıkıntı yaşayanlar var. İyi örneklere bakmak lazım. Yani her tek yumurta ikizi aynı sorunu yaşamıyor sonuçta. İnşallah güzel şeyler olur. Ama sana tavsiyem başka doktora da git. Çünkü tek plasenta mı çift plasenta mı ikizlerde çok önemli. Ve bunu erken haftalarda daha ıyı görebiliyorlarmış. Detaylı ultrason da doktor söyledi. Büyüdükçe anlaşılması zorlaşıyormuş.
Tek yumurta ikizleri keseler ayri ama 1 plasentayı paylaşırlar
Aynı durumu tek yumurta ikizlerim de vardı gelişmi geriden geldi baya sıkıntı cektik
Mucizeler2 Anladım kuzum 12 haftalıkken gideceğim bakalım farklı doktora artık üni ye riskli gebelik doktoru vardı oğlumu doğum yapmıştım onla çok çektim ilk hamileliğimde de çok duş ettim bunda güzel olsun diye rabbim yine sabret dedi bana yapacak bi şey yok farklı doktora gideceğim umarım hayırlısı olur 🤲🏻
sosi5 benim de böyleydi her muaynede doktor riskli deyip durdu amma ben gayet sıkıntısız güzel geçirdim kan çalma olmadı ikisini de kilosu çok iyiydi yani moralinizi yüksek tutup olumluyu çağırın bir sürü sağlıklı dünyaya gelen ikizler var doktırlarınbazen tutumu yanlış oluyo bence. Siz stres yapmayın sağlıkla kavuşun inşaallah bebişlere💕
Selcanozr anladım Kuzum rabbim yardımcın olsun o zaman risk her zaman var bebeklerin arasında transfüzyon varmıydı en korkunç terim ne bilmiyorum kafam çok dolu başta inan o kadar sevinmiştik ki ikiz diye oğlum 34 de doğmuştu bunlar o haftalara gelse de beklemez içimde bi his var hani anneler hisseder derler ya ..
Nghnyvz0408 inşallah çok teşekkür ederim umarım bende ikisini de sağsalim kucağıma alırım çok sağolun bebişleriniz kaç haftalık doğdular mı detaylıya kaçıncı haftada giriyoruz ikiz olarak aynı mı tek gebelikle
sosi5 yoktu bende cok sevinmiştim her doktora gittiğim de kötü şeyler duymak beni yıprattı ama pes etmedim gelişimi geriden gelen kızımın kalbini durdurmak istedi doktor ben istemedim eşim de karşı geldi olmaz dedik rabbim verdi o aldı pes etme Allah ne derse o olur sen güçlü ol güçlü beslen üzülme en güzel şey motivasyon