Gozde2 ikizlerden kaynaklımı bilmiyorum ama ben de 20 haftaya kadar kanama oldu geçti çok şükür şimdi 25+ 3 deyim hareketleri hissedıyorum ve göbepim sürekli hareketli bir uyanıyor bırı uyuyor fıkır fıkırlar çok şükür

Gozde2 tek hamileligi bilmiyorum ama 21+4 olduk henuz cok asiri bir zorluk yasamadim insallah boyle gider 😂

Gozde2 ayrica sizi cok iyi anliyorum bende oyleydim kabullenmem alismam zor oldu nasil olacak ne olacak diye ama insan zaman gectikce alisiyor ve bence cok guzel bir duygu 😍 insallah cok rahat ve huzurlu bir surec gecirirsin 😊

Gozde2 benim de 20. Haftam. Çift yumurta ikizi. Biri erkek ama diğerini net göremedik son muayenede. 3 hafta sonra detaylı ultrasom gircem bakalım hayırlısı olsun hepimiz için. Ben de tam olarak hareketlerini hissedemiyorum daha çok derin duygular içine giremedim.. 🤷‍♀️🤦🏻‍♀️

ikizannesi172011 oooo çok iyi 🙂🙂 peki kiloları nasıl
      ben 32 hafta ikiz gebeyim her hafta ciğer geliştirici iğne oluyorum erken doğum olursa gelişmiş olsun die
      birde doktorum en geç 36 hafta doğar dedi 37 gören çok nadir miş

Gozde2 tek gebeliğim 8 haftaya kadar sürdü pek bilgim yok o yüzden. Ama hep hayalimdi ikizlerimin olması, çok şükür Rabbim nasip etti🤲🏻 Çift yumurta ikizleri🐣🐣 iki oğluşum olcak inşallah🤰🏼 İlk haftalarda çok korkuttular beni, kanamam oldu hastanede yattım, düşük riskim vardı.. Artık hareketlerini hissediyorum, hatta şuan cırmalıyolar sanki beni🤣 kucağıma almadan haraketlerini hissedikçe duygusallaşıyorum, deli oluyorum onlar için🙈 birde sağlıkla kucağıma alırsam Allah’ın izniyle rahatlıcam🧿

Gozde2 Tüp bebek mu yoksa ailede var mı ikiz ? Benimki tek gebelik ama ikincide ikiz olmasını çok istiyorum 😊

Kızlar çok merak ediyorum ailede ikiz doğum yapan yoksa yani genlerden gelmeyen, tüp bebek yada aşılamada olmadan mucizevi şekilde ikiz bebeğe hamile kalan var mı? Çok hayalini kuruyorum, dua ediyorum benimde olsun diye acaba olur mu çok merak ediyorum 🥰

FtmSyf olur canım. Benim sülalemde de eşimin sülalesindede ikiz yok ama ben ikiz hamileyim 😂

Gozde2 benim de ilk gebeliğim duyunca bende sok olmustum 😊sağlıkla hepimiz kucaklarımıza alalım inşallah yavrularımızı 🐣🐣🥰🥰🤲🏻

FtmSyf yok normal olma ihtimali var tabi ki eğer 2 tane yumurtanız olgunlaşırsa o ay çift yumurta ikizlerine hamile kalabilirsiniz benim öyle oldu Allah gönlünüze göre versin☺️☺️

Mrb002 ya çok teşekkür ederim bir de çalışıyorum yani işi bırakma gibi bir imkanımda yok ilk duyunca çok ağlamıştım 😔🙈 çünkü daha 5 aylık evliyim ama Allahım kolaylığınıda verir inşallah teşekkür ederim☺️

sukran97 ben doğumun başından beri yatıyorum. İlk düşük tehlikesi vardı sonra biraz hareketlendim sonra erken doğum tehlikesi başladı. Gebelik şekerim yüksek çıktı, diyete girdim iki gündür 😂 32yi bi yakalayabilseydim diyorum inşallah. Sizin nasıl geçiyor

Gozde2 29+5den selamlar çift yumurta bir kız bi erkek bekliyorum hayırlısı ile😃