Gozde2 ikizlerden kaynaklımı bilmiyorum ama ben de 20 haftaya kadar kanama oldu geçti çok şükür şimdi 25+ 3 deyim hareketleri hissedıyorum ve göbepim sürekli hareketli bir uyanıyor bırı uyuyor fıkır fıkırlar çok şükür
İkizGebelik
Gozde2 benim de 20. Haftam. Çift yumurta ikizi. Biri erkek ama diğerini net göremedik son muayenede. 3 hafta sonra detaylı ultrasom gircem bakalım hayırlısı olsun hepimiz için. Ben de tam olarak hareketlerini hissedemiyorum daha çok derin duygular içine giremedim.. 🤷♀️🤦🏻♀️
Gozde2 38.haftanin son gunundeyiz cift yumurta iki prenses🥰
- Düzenlendi
@ikizannesi172011 süper bizde görürüz inşallh o haftaları sağ Salim alın kucağınıza inşallh🤲😂
ikizannesi172011 oooo çok iyi 🙂🙂 peki kiloları nasıl
ben 32 hafta ikiz gebeyim her hafta ciğer geliştirici iğne oluyorum erken doğum olursa gelişmiş olsun die
birde doktorum en geç 36 hafta doğar dedi 37 gören çok nadir miş
Gozde2 tek gebeliğim 8 haftaya kadar sürdü pek bilgim yok o yüzden. Ama hep hayalimdi ikizlerimin olması, çok şükür Rabbim nasip etti🤲🏻 Çift yumurta ikizleri🐣🐣 iki oğluşum olcak inşallah🤰🏼 İlk haftalarda çok korkuttular beni, kanamam oldu hastanede yattım, düşük riskim vardı.. Artık hareketlerini hissediyorum, hatta şuan cırmalıyolar sanki beni🤣 kucağıma almadan haraketlerini hissedikçe duygusallaşıyorum, deli oluyorum onlar için🙈 birde sağlıkla kucağıma alırsam Allah’ın izniyle rahatlıcam🧿
Kızlar çok merak ediyorum ailede ikiz doğum yapan yoksa yani genlerden gelmeyen, tüp bebek yada aşılamada olmadan mucizevi şekilde ikiz bebeğe hamile kalan var mı? Çok hayalini kuruyorum, dua ediyorum benimde olsun diye acaba olur mu çok merak ediyorum 🥰
Gozde2 benim de ilk gebeliğim duyunca bende sok olmustum 😊sağlıkla hepimiz kucaklarımıza alalım inşallah yavrularımızı 🐣🐣🥰🥰🤲🏻
sukran97 ben doğumun başından beri yatıyorum. İlk düşük tehlikesi vardı sonra biraz hareketlendim sonra erken doğum tehlikesi başladı. Gebelik şekerim yüksek çıktı, diyete girdim iki gündür 😂 32yi bi yakalayabilseydim diyorum inşallah. Sizin nasıl geçiyor
Gozde2 Beennn🙋🏻♀️ 27.haftamızdayızzzz
Gozde2 29+5den selamlar çift yumurta bir kız bi erkek bekliyorum hayırlısı ile😃
Gozde2 bende 23+4 ikiz kızlarımı bekliyorum ☺️🌸