FtmSyf olur canım. Benim sülalemde de eşimin sülalesindede ikiz yok ama ben ikiz hamileyim 😂

Gozde2 benim de ilk gebeliğim duyunca bende sok olmustum 😊sağlıkla hepimiz kucaklarımıza alalım inşallah yavrularımızı 🐣🐣🥰🥰🤲🏻

FtmSyf yok normal olma ihtimali var tabi ki eğer 2 tane yumurtanız olgunlaşırsa o ay çift yumurta ikizlerine hamile kalabilirsiniz benim öyle oldu Allah gönlünüze göre versin☺️☺️

Mrb002 ya çok teşekkür ederim bir de çalışıyorum yani işi bırakma gibi bir imkanımda yok ilk duyunca çok ağlamıştım 😔🙈 çünkü daha 5 aylık evliyim ama Allahım kolaylığınıda verir inşallah teşekkür ederim☺️

sukran97 ben doğumun başından beri yatıyorum. İlk düşük tehlikesi vardı sonra biraz hareketlendim sonra erken doğum tehlikesi başladı. Gebelik şekerim yüksek çıktı, diyete girdim iki gündür 😂 32yi bi yakalayabilseydim diyorum inşallah. Sizin nasıl geçiyor

Gozde2 29+5den selamlar çift yumurta bir kız bi erkek bekliyorum hayırlısı ile😃

Bulutataege Ben de 25+3 teyim çok şükür 🙏🥰 Yaa benim kızlarım da aynı şekilde çok hareketliler, resmen biri duruyo biri başlıyo şimdiden sonrasını hiç düşünemiyorum 🙈

FtmSyf
        Ben ikizlere hamileyim iki kızım olacak eşimin ailesinde genetik iki tane eltim var ikisinin de ilk çocukları ikiz

Sibella33 benim hiç bir sorunum olmadı bu zamana kadar çok şükür Allah’a ama bizimde tüp bebekle olduğu için çok dikkat ediyorum sizin gibi hiç bir iş yapmıyorum süpürgeydi yemekti sadece çamaşır yıkıyorum yemeğe bazen anneme bazen kayınvalideme gidiyorum ikisi de yakın oturuyo o da arabayla 😂 bol bol yatıp dinleniyorum erken gelirlerse diye korkuyorum sizin gibi bende haftaları sayıyorum dediğiniz gibi bi 32 33 olsak Allah’ın izniyle

Semakcy 30 haftaya kadar vurdular bana canim igneyi 32 kadar degil ama belki degerlere gore kisiden kisiye degisirdir, bugun gittim doktora normal dogum bekliyoz artık 39 haftaya girdim cok sukur kilolati felan iyi hic bir sorun yok bende veya bebeklerde Rabbim hepimize saglicakla versin yavrularimizi kucağımıza bor avaz da kurtarsin 🙏🥰

ikizannesi172011 maşallah ikiz annesine Allah yardımcın olsun çok mutlu oldum
          çünkü doktorum 37 yi görmek çok nadir demişti siz bide normal Doğum bekliyorsunuz 🙂🙂 ins dualarım sizinle 😘😘🥰

FtmSyf ben varım 😊 ne ailede var ne de herhangi bir tedavı var tamamen doğal kendiliğinden Allah vergisi ikiz gebeyim 25+6 çift yumurta Allahım nasip etti çok şükür hemdd hiç aklımızdan geçmemişti bile olabileceği 🥰

Gozde2 saglıkla büyütün insallah. Benim 19 hafta oldu cevremde kimsede ikiz yok ben de hic beklemiyordum. Ama cok güzel ikiz olması sadece hep bi kaygı var erken dogum olur konusunda. Genel olarak benim güzel geçiyor bir sorun olmadı. Bulantım hafifti baslarda. Uyku sorunum oldu ilk zamanlar. Bas ağrısı oluyor arada. Rahim genislerken karın ağrısı olabiliyor. 14ten sonra bi anda karnım büyüdü simdi hamile gibi hissediyorum. Cinsiyeti ögrenince, alışveriş yapınca dsha bi benimsedim.