Dilekerdmr Minee bence de beklemeniz mantıklı sonuçta her türlü öğreniyor insan 😍 benim 14+5 te randevu hatta ben 2 gün sonra alıp tam 15 te gitmek istiyorum eşime bağlı hangisi hayırlısı ise o olsun 🙏🏻
Dilekerdmr ygmr süper ya benimki söyler mi şüpheli 🧐🤪 sizin neydi cinsiyeti ? Ben 12. Haftadan itibaren meraklandım işte bekliyoruz tahmini de söylese yetecek o moddayım 🤩
ygmr Dilekerdmr i salah ogrenirsin kac haftaliktin bizim.kizimiz olavak normalde erkek hem gosterir kiz gostermez derler ama. öğrendik şükür
Turkan Dilekerdmr merhaba canim rahatsiz etdiysem kusura bakma ben azeriyim turkiyeye gelin geldim benim bir arkadawim var o senin dogum gunu birde son adet gunu yazarsan hesabliyo cogu arkadawima doru soyledi
Turkan zlemAtAcar merhaba ben 13-14 hafdaliken gitdim dokdorum daha erken yanila bilirim dedi bu ayin sonu inwallah oyrene bilirmiyim acaba? cunki bu ay sonu konturolum var
Dilekerdmr zlemAtAcar çok erkenmiş tarama testine girdiyseniz renkli de hemen belli oluyormuş ama erkeğe net konuşuyor doktor kızsa bekletiyor arkadaşım da oğlunu böyle öğrendi 😊
zlemAtAcar BegmkbraKansiz yok hayır 🤗 Ayrıntılı ultrason 21. Haftalardan itibaren yapılmaya başlanıyor. Biz 12. Haftada öğrendik.
Alinmavi Dilekerdmr pozisyonu uygunsa rahatlikla soyleyebilir canim ben de kesin olarak ogrenmistim 15. Haftada kizimi
Dilekerdmr Alinmavi inŞAllah uygundur miniğimin 🙈 vişne suyu bitter çikolata ye diyorlar yicem bakalım fayda olacak mı 🤪🤩
zlemAtAcar Turkan USB'ni eğer öyle dediyse emin olamamıştır 😇 Benim gittiğim doktor kesinlikle kız demişti. Hala değişmedi. Zaten ayrıntılı ultrasonda da kız dendi
EmreDemet Dilekerdmr Merhaba canım yeni katılıyorum. Bende 15 haftalığım ve oğlum olacağını öğrendim çok şükür 🙏 Dilekerdmr