scl Serap_tulum SimgeAydn kızlar bende bugün gittim %60 erkek dedi doktorum 12+3 haftalığız sizde yüzdelik berdi mi yoksa kesin mi dedi
SimgeAydn scl yakışıklı bir erkek geliyo galiba dedi ama kesin bişey demiyim dedi fakat ultrason resminde şeyi apaçık belliydi 🤗😀😂
scl SimgeAydn bizimki biraz utangaçtı sanırım doktor baya uğraştı rahatsız etti bende hocam %51 bi taraf ağırlıklıdır dedim kız mı yoksa göstermiyo dedim baya baktı %60 erkek dedi. İnşallah değişmez 😌 bişi görmese erkek demezdi heralde dimi en azından göremedim derdi diye düşünüyorum %60 diyince gördü sanırım dedim 😄
Aslimutlu Ben 14 haftalıkken öğrendim yani bi hafta önce öğrendim ve erkek dediler kesin 😍 eğer bebiş kendini gösterirse görürsün cnm
scl Serap_tulum inşallah bakalım ben hatta kız hissediyorum dedim eşimde kız dedi ama doktor güldü %60 erkek dedi hayırlısı bakalım 😌
Turkan Dilekerdmr p ben ona yazdim diyoki yas deyişikliyi olub yani dogum gununuz olmuş diye şimdi hesablamiyo
Aslimutlu Evet canım biz15+2 yiz ben de salı günü öğrendim içimde hep erkek hissediyodum ve öyle de oldu erkek 😍😍😍
Dilekerdmr Aslimutlu öyle mi hayırlı olsun gözünüz aydın canım bakalım benimde hissettiğim olacak mı 😍 sağlıkla gelsin yavrularımız amin 🙏🏻
Turkan kizlar kimse bebeyinin cinsiyetini oyrenmek isdiyosa insdaqramda bir hesab var onu takib ederek sms yazin dogum tarihinizi ve son adet gununuzu yazin size hesapliyo ve bebeyin cinsiyetini soyluyo. insdada yazin cinsiyyet_hesablama_planlama