Yarenzcan Kızlar ilk hamileliğim 10.haftamda doktorum demişti erkek gibi gibi diye 😂😂😂 suan 17 haftadayım ve erkek kesin olarak doktorunuza bağlı aslında bazı şeyler 🤗🙏🏻😍❤
Dilekerdmr Ceydaakbal umutlanıyorum valla benim 15 e yakın randevum var umarım söyler benim doktor acele etmiyor 🙄 benziyor dese yetecek 🤩
Dilekerdmr BegmkbraKansiz çok erken ama renklide görünebiliyor 😌 ben internetten okudum 13 ten itibaren öğreniliyormuş ama 16-17 de net söyleniyormuş 20 de de kesinmiş 😍
SeherNurEkici Ben 14+2 yim hala cinsiyet belli değil doktor ultrasondan baktığında erkeğe benziyor dedi iç kanama geçirdim iki hafta önce ve 2 gün önce onda da erkek olsa çoktan düşerdi dedi acaba cinsiyeti ne 😊
ygmr Dilekerdmr benimki 13 de soyledi cnm yüzde yuz bide erkenden ogrendik insan dayanamio 9 da basladim ne olcak acaba demeye bi ay zor geçti😂😂
Minee Dilekerdmr bende 11+3 12 ye az kaldı çok merak ediyorum cinsiyetini aslında doktorumuz 10. Haftada gel dedi ama bende tam ayımın dolmasını bekliyorum belki gösterir diye herkes çikolata ye diyo bakalım inşallah hayırlısıyla görürüz ikimiz de 😍😍
Dilekerdmr ygmr süper ya benimki söyler mi şüpheli 🧐🤪 sizin neydi cinsiyeti ? Ben 12. Haftadan itibaren meraklandım işte bekliyoruz tahmini de söylese yetecek o moddayım 🤩
Dilekerdmr Minee bence de beklemeniz mantıklı sonuçta her türlü öğreniyor insan 😍 benim 14+5 te randevu hatta ben 2 gün sonra alıp tam 15 te gitmek istiyorum eşime bağlı hangisi hayırlısı ise o olsun 🙏🏻
Dilekerdmr SeherNurEkici benimde 20 si hadi bakalım hayırlı haberlerle dönelim sağlığı yerinde olsun önce 😊