Dilekerdmr Ozlemr ay ne güzel erkenden görmüş normal ultrason muydu ? Beni şuan 13+1 😌 15 de kontrol var
Dilekerdmr 1PrensAnnesi inşAllah ya artık kafamda odası vs için şekillensin istiyorum o yüzden alışveriş için değil
Ilknr-ylcn2016 Dilekerdmr ben ilk oglumu 12. Haftada ögrendim 😊 şimdikileride 13+1 de ögrendim bir kız bir erkekmiş
Merall Kızlar ben ilk gebeligimde 12 haftalik öğrendim oğlum olacağını ikinci gebeligimde 13 haftalik doktor kıza benziyo dedi haftaya tekrar çağırdı gittim.ve evet kız dedi yani onuda 14 haftada ogrendim
Ebrudagli Haftada kiza benziyo dedi dr 1 ay sonra cagrdi 16. Haftada gidicem cok merak ediyorummm zaman gecmiyooo ☹
Dilekerdmr Ozlemr peki siz mi gidiyorsunuz doktor mu öneriyor sanırım tarama testi yaptırdınız.O zaman bakıyorlar bildiğim kadarıyla arkadaşım da 12 de öğrendi erkekti benim uzar galiba ben ikili test yaptırmayacağım neyse bakalım ne zaman görücez
Ozlemr Dilekerdmr bende ikili test yaptırmadım. Bende kortizol fazlalığı var o yüzden doktor bebeğin gelişimini merak etti aksilik olabilir diye perinatoloğa gittim ayrıntılı bakıldı o esnada cinsiyetini de öğrenmiş oldum 🙂
Dilekerdmr Ruveydakilic25 benimde 14+5 te randevum ama eşimin işine göre Bikaç gün sonra da gidebilirim yani 15. Haftada bakalım ne diyecek benim doktorum erken davranmıyor kalp atışlarında bile doku ısısı veriyle diye açmamıştı hemen 😍
Dilekerdmr Ozlemr bunu doktorlar söylüyor diyorlar ama ben sorulacak yinede görümcem organlarına bakıyor dedi 17 haftada
Dilekerdmr Ozlemr bunu doktorlar söylüyor diyorlar ama ben sorulacak yinede görümcem organlarına bakıyor dedi 17 haftada
OglusumuBeklerken Dilekerdmr bende 15+5 te öğrendim oğlusum olacağını %100 dedi doktor 😊 girmeden once bitter cikolata yemiştim baya hareketliydi minigim 👼🏻
Dilekerdmr OglusumuBeklerken banada vişne suyu iç merdiven çık dediler çikolata yiyeyim bari 🙈😍 normal ultrasonda gördünüz dimi allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin