Pyraz1992 prensesannesii_ benim için ideal canım bana göre çok büyük ve kaba değil katlannca kullanımı falanda rahat yanındaki anne yani besigide baya büyük ve kullanışlı set olarak 1850 ye aldım sadece yatagi 750 TL falan set olarak düşünüyorsan bı arastr yorumları oku
Linaninannesi_ Annesininmisi merhaba bende aynisini istiyorum ama nereden ne zaman ne kadara aldiniz acaba :)
Annesininmisi Linaninannesi_ mall of İstanbul’da e bebek mağazasından aldım gectıgımız cuma 2099₺ ye aldım 🥰
Leylim Bende hamileliğin başından beri araştırıyorum joie literrax 3 tekerlekli olana karar verdim e bebekten gidip gördüm hem hafif hem baya kullanışlıı cuma gunu indirime girecek 1656₺
Burcuckmk Buseylmz sunny baby vista bebek arabası aldik e bebekte 1500 lira diğer sayfalarda daha pahalıydı coo hafif açıp kapamasi kolay insallah kullanmakta nasip olur
icimdekikelebek Burcuckmk ben de bunu baya Bi izledim youtube de e bebekte indirime girer mi acaba onu bekliyorum belki şubatta girer gidip görmedim gerçi daha nasıl kalitesi sizce hafif gibi duruyor izlediğim videolarda Bi de küçük mü bagaja sığması için
Susen-merve Nergsozdemr https://ty.gl/2f5xvpc bunu aldım istediğim tüm özellikler bu arabada vardı hemde fiyati uygun. Arka tekerlekleri fotoda göründüğünden daha büyük çok hoşuma gitti. 2 güne geldi araba çok çok güzel. Aşağıya kadar in ürün açıklamasına falan tıkla anlatıyor orda kuzum🙂
Merve_0709 Susen-merve AA bende aldım pazar günü salı günü geldi çok begendım katlaması kullanması çok rahata benziyor inşalah mennun kalırız
Mzeynepp Buseylmz kesinlikte hafif olmasına, kolay katlanmasına ve fazla yer kaplamamasına dikkat et. Görünüşüne şuyuna buyuns aldırma. Kullanışlı olmasına bak kesinlikle canım
Pyraz1992 Trendyoldan almıştım şuan gene indirimde ama 2099 a düşmüş belki hoşuna gider bı bak ben kendi sitesinde baktım ürünler harika bebefix kendi siteside
obirannea Buseylmz trendyolda bebegolda indirim var 1000 TL den 827 de düştü sakın kaçırmayın derim bende hemen sipariş verdim dün
obirannea Buseylmz evet arkadaşım çok memnun o kadar rahat ki ben inceledim çok güzeldi benimki de yarın geliyor bakalım🤗