pitircikannesi1 Eftknc evet cnm izmirde yaptıracağım bende ikinci gebeligim benim. Ilkinde prefesor sefa kelekci hoca da yaptırmıştım ama sefa hocanın simdi ki fiyatı 750 tl.
-birsen- ilkcan64 canim merhaba ben de denizli de ikamet ediyorum, 6 haftalik hamileyim fikir almak için soruyorum hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun acaba
ilkcan64 -birsen- Uşak’ta oturuyorum detaylı için geldim bence çağrı beye gidebilirsiniz durumunuz varsa çok iyi ilgileniyor
Miskokulum35 pitircikannesi1 beni doktor radyolojiye gönderdi. Ben radyolojiye randevu aldım. Eğer haftan yakında şimdiden ara çünkü sıra bulamayabilirsin. Canım bende 2 sene oldu geleli altındağa 10 dk yakın.
gizemozarslan Bende 15 şubatta gideceğim detaylıya alsancakta barış Büke’ye gideceğim perinatoloji uzmanına. 600 TL nakit dediler CD veriyorlarmış inşallah memnun kalırım daha önceki yorumları iyidi 🤗
34_21_23 acrmelek istediğim tarihe yani bir sonraki güne hemen verdiler. Aynen başka bir doktor hanımla birlikte muayenesi var kendisi Zeynep kamil hastanesinde de doktor
34_21_23 Ftmss ben gittim 30-35 dk sürdü rapor verdi renkli foto verdi bakarken bir yandan da bilgilendirdi herşeyi sanada söyleyip gösteriyor eşimi de almıştı
Sade29 Ftmss mrblar bugün detaylı ultrason muayenesi oldum 35 dk sürdü çok güzel ilgilendi doktor bey memnun kaldık😊
22Ege00 Ben bişey sormak istiyorum bu detaylı neden bu kadar pahalı ve ücretsiz neden deyil herşey parayla oluyo artık paran yoksa giremezsin hiçbir yere