34_21_23 Ftmss ben gittim 30-35 dk sürdü rapor verdi renkli foto verdi bakarken bir yandan da bilgilendirdi herşeyi sanada söyleyip gösteriyor eşimi de almıştı
Gulizz Eftknc 20+3 te gittim ben ama 22 23 haftaya kadar gidilebilir diye biliyorum, eğer gitmeyi dusunurseniz yeşim hanıma iletişime geçin randevu bulmak zor olabiliyor zamanı kaçmasın.
Miskokulum35 Saziyersin ayrı olarak doktora muayene açtırıyorsun canım. Yani 150 doktor muayene için 300 de detaylı ultrason için 🤷♂️
Seymassrioglu çok pahalı marastayim özel hastane ye gidiyorum 56 TL ödedim ama kan ve idrar tahlili içinde Allah yardımcınız olsun
Hazan_yeli25 Alsancak emar da bugün yaptırdım 10 dk sürdü CD verdi iki foto hicbirsey anlamadım ya işini hızlı yapıyor yada oylesine yapıyor 350,TL verdim sorun yok dedi kalpte parlaklık var azıcık oda düzelir birşey dedi o kdar
Gulizz Hazan_yeli25 benim ayrıntılı ultrason 45 dk sürdü,size çok kısa sürede bakılmış. Bebeğin herseyini incelemek için çok yetersiz bir süre 10 dk😔
pitircikannesi1 Eftknc cnm nerede oturuyorsun bilmiyorum ama aliağa da buldum özel bir klinik doktoe nagehan ikiz detayli utrasonu kendisi yapıyormuş fiyati 400 tl. Instagram hesabi da var bakabilirsin
Blossom00 pitircikannesi1 canım aliağada barış çoban varmış bide bir bilgin var mı ve nagehan ikiz iyi mi?
Sade29 Ftmss mrblar bugün detaylı ultrason muayenesi oldum 35 dk sürdü çok güzel ilgilendi doktor bey memnun kaldık😊
Mitokondri Eftknc İzmir de Cenk Gezere gittim. Ücreti kasım ayında 500 tl idi. İlgili ve sabırlı bir doktor tavsiye ederim.