Bedis94- Ben İzmir’de yaşıyorum ve doktorum başka yere yönlendirmişti peşin fiyat 500 kredi kartı 600 TL’ydi. Detaylı ultrason yaklaşık olarak 1 saate yakın sürüyor
Gulizz Ben Izmir Bayraklıda Prof. Dr. Yeşim Bülbül’e gittim detaylı ultrason ücreti 700 tl. Çok memnun kaldım.
Gulizz Eftknc 20+3 te gittim ben ama 22 23 haftaya kadar gidilebilir diye biliyorum, eğer gitmeyi dusunurseniz yeşim hanıma iletişime geçin randevu bulmak zor olabiliyor zamanı kaçmasın.
Eftknc Miskokulum35 memnun kaldınız mı? Nerede yaptırdınız doktorunuz kimdi bende izmirde yaptıracağım da
-birsen- ilkcan64 canim merhaba ben de denizli de ikamet ediyorum, 6 haftalik hamileyim fikir almak için soruyorum hangi hastaneye ve doktora gidiyorsun acaba
Eftknc pitircikannesi1 sizde izmirde yaptıracaksınız galiba, bende öyle 🤗 araştırıyorum doktor fiyat vs ilk gebeliğim heyecanlıyım Biraz
pitircikannesi1 Eftknc bende 18 haftalıgim izmirdeyim cnm. Detayli icin arayis içindeyim insallah arkadaşlar yazarlar
Miskokulum35 Eftknc özel ege şehir hastanesi Aygün akbarova doktorum. 20 dk sürdü anlattı gösterdi CD ve renkli foto verdi. Ben memnunum
pitircikannesi1 Eftknc evet cnm izmirde yaptıracağım bende ikinci gebeligim benim. Ilkinde prefesor sefa kelekci hoca da yaptırmıştım ama sefa hocanın simdi ki fiyatı 750 tl.
pitircikannesi1 Eftknc yazarım kuzum. Normalde sada hastanesine gidiyorum oraya 23 subata randevu aldim 480 tl ama radyalog yapacak kararsızım o yüzden.
pitircikannesi1 Eftknc cnm nerede oturuyorsun bilmiyorum ama aliağa da buldum özel bir klinik doktoe nagehan ikiz detayli utrasonu kendisi yapıyormuş fiyati 400 tl. Instagram hesabi da var bakabilirsin
pitircikannesi1 Miskokulum35 nasıl randevu alınıyor canım bilgi verir misin fiyatı da uygunmuş. Ve hangi ilçede bu hastahane
Mercimek26 pitircikannesi1 aynı gün randevumuz benimde 23 Şubat 325 tl dediler. Eskişehir’de bu arada 😇
Miskokulum35 pitircikannesi1 beni doktor radyolojiye gönderdi. Ben radyolojiye randevu aldım. Eğer haftan yakında şimdiden ara çünkü sıra bulamayabilirsin. Canım bende 2 sene oldu geleli altındağa 10 dk yakın.