[silindi]
Oms dürtmeniz yanlış belki uyuyo ya sürekli hareket edemzki benmde 27 haftamda çok yavaşladı 28 de bormale döndü
Oms dürtmeniz yanlış belki uyuyo ya sürekli hareket edemzki benmde 27 haftamda çok yavaşladı 28 de bormale döndü
prensesannesii_ çok zararlı şeyler niye uğraşıyorsnz ki
[silindi] gözünün içine mi ışık tutuyoruz ? Karşıdan ışık tutyiruz oda tepki veryr
HafsaZehra şimdi nasıl canım bende 4 lt yakın su ve armut dedi
Oms köln canım suyum azalmış isde 2 ci gençliğimde 27 haftalikken öğrendim almanyaya uçtum hemen hastanede kaldım tedavi gördüm deli olmuş snrdan kapandı 38ci haftada suyum geldi normal yapacaktım 7 cm açıldı şancı çektim snr bebegin kalbi yavaşladı kafasından kan aldılar acil sezeryan oldum 3 defa kordon dolanmış neyseki bisey olmadı öyle sorunlar yaşadım
Bsmlh şimdiki gençliğimde sknti yok ama korkuyorum yinede
Oms uyuyordur annesi büyümek için uyumaya ihtiyacı var😴 diğer gün de aynıysa dr git hiç hissetmediysen yani. Bana da oluyor. Bir gün aşırı hareketli bir gün yok gibi oluyor
HafsaZehra gebeligimde yazacaktim
prensesannesii_ yazık uyusun niye rahatsız ediyorsunuz
Oms benim kizimda artik pek haraket etmiyor yagmur kar dolu hava doktor uyuyor dedi.Galiba buyudukce alanda kuculuyor artik zor oluyor birde artik bir birey gibi uyuduklari icin.Sen genede takibde kal cikolata filan ye olmadi doktoru hemen ara icinde kalmasin
mahpeyker46 sürekli hareketlerini takip etmem gerekiyor riskli ilerliyor gebeliğim uyandiramaynca tutuyrm bende korkuyorum çünkü bişey olacak diye
HafsaZehra rabbim korumus gercekten cok zor rabbim bidaha yadatmasin
Annesionu-yer aynen bugün sabah 5 den beri cok hareketli masallah
Madinanin-Annesi dogrudur sadece normaldw hoc öyle olmazdi ondan korktum ama simdi tepiniyo vallah icim rahat 😅☺️
Oms ohhh missss
Oms âmin canım âmin ya bisey sorcam size kızlar post actim kimse yazmadı cvp 🤨benim son adet günüm 16 temmuz diye biliyorum aslında emin bile değilim burdaki doktora öyle söyledim ama almanyadaki bana 17 nisan diye gün verdi doğum için 1 hafta öndeydi bebeğim gelişimi şuan nasıl bilmiyorum benim bebisler biraz aceleci oğlumu 38+6 da doğum yaptim kızımı 38 de nasıl hesaplicam şimdi bilmiyorum bi yardımcı olun ya 😀
Arkadaşlar bnmkide 16 haftalık geçen hafta oynamaya başladı bu hafta ağrım çok ve hiç kıpırtı hissetmiyorum ya böle olan var mı
Oms kuzum uyuma zamanlarına girdi bebek bende 27 haftamdayım 9 saat falan tık yok sonra bi başlıyor sabaha kadar düzene giriyor bu hafta tekmeleri