Bfduam kardelen214 bir çok kişi ovulasyon yapıyor topik te açabilirsin. Mantıken sondakinde belirgin çizgi gördüm ben.
kardelen214 Bfduam açtım kuzum pek yazan olmadı daha aynen sondaki koyulaşmış ama tam değil sanki değil mi yumurtlamada c ye yakın veya c den koyu olmalı diyorlar
Aslina fethiyeli48-48 13. Gündeki 14. Güne göre daha koyu sanki yanlış gömüyorsam çatlama olmuş eğer öyleyse
Hatice-31 Benim bat 28 bu ay gonalf kullanıyorum bu hafta içi çatlatma iğnesi vurulcam beraber sayarız günleri bu ay güzel haberler alırız inşallah 🙏🏻🙏🏻
kardelen214 fethiyeli48-48 canım ben de yeni kullanmaya başladım tam bilmiyorum ama sennki dün snaki daha koyu bugün silikleşmiş değil mi
fethiyeli48-48 kardelen214 bende öyle gördüm işte ama buradaki yumurtlamalar kadar da koyu degil rengi kontrol de koyu degil yani test yapısı olarak böyle sanırım benim de kafam karıştı ilk kez yapıyodum
Aslina fethiyeli48-48 çatlamanın olduğu günü yani bugünü de değerlendirmeniz gerekiyor ve hatta yarını da.. benimde dün yumurtlama oldu bugün çatladı
EsrSvm Bfduam Kuzum bir kere dene istersen. Ben yumurtlama görüyorum ama nasip olmuyor.Belki sana faydası olur
EsrSvm Mizgin2020 Rabbim tez zamanda şifa versin inşaallah canım benim.Çok düşük değil en kısa zamanda düzelir inşaallah kuzum 🤲🏻❤️