EsrSvm fethiyeli48-48 13. Gün yumurtlama olmuş 14.gün çatlamaya başlamış görünüyor canım.Bugünü de değerlendirin.Yumurtlama çatladıktan sonra 24 saat döllenme süresi var ❤️
fethiyeli48-48 EsrSvm dün gece değerlendirdik ama bi daha mı değerlendirelim 24 olmadan 😕 değerlendir değerlendir ay 😂
EsrSvm Aslina Hormonaldir yüksek ihtimalle canım.Benim yumurtlamada bir başlıyor adet olana kadar hep şiş ve çok hassas oluyor
EsrSvm minikmucizemmmmmm Amin canım benim.Stresten kaynaklı olabilir.Gecikmelerin her ay oluyorsa yumurtlama günlerinde değişiyor.Bu süreçte ovulasyon testi kullanırsan sanki daha sağlıklı olur.🌸
EsrSvm Bfduam Kuzum bir kere dene istersen. Ben yumurtlama görüyorum ama nasip olmuyor.Belki sana faydası olur
Bfduam EsrSvm spermlerin belli bir ömürler var canlı kalmada onu dikkate aldığımızdan kaçırma olmaz inş süreci. Diğer türlü bana çok mekanik, görev gibi geliyor testle denetimleme vs hissi. Yapana saygım var, tercih meselesi.
Zulalch EsrSvm bence regliniz biter bitmez başlayın ovülasyon testine. Benim doktorum o şekilde önermişti
EsrSvm Zulalch Genelde PCO teşhisi konulanlara yumurtlama günü belli olmadığı için adet biter bitmez başlayın diyorlar.Ben ilk yaptığım zamanlar hep dediğin gibi adet biter bitmez başladım canım.Her ay düzenli olduğu için 12.13.yada 14.gün kesin yumurtlama oluyor.Bir de çatlama olduğunda benim ağrım oluyor oradan anlıyorum.Uzun süredir yaptığım için artık vücudumu tanıdım ondan bu şekilde yapıyorum.Başladıktan 1 ya da 2 gün sonra mutlaka yumurtlama görüyorum 🌸 Çok teşekkür ederim yine de bilgi verdiğin için ❤️☺️
Kumru_02 EsrSvm cnm bizde doktor birgün arayla dedi hep yptk 🤭ama yumurta tembellik varmış hayırlısı bklyrm bklm
EsrSvm Kumru_02 İnşaallah canım benim ☺️ Yumurta tembelliği için ilaç verdi mi peki ? Yakın bir arkadaşımın da öyleydi ilaç kullandı 2 tane bebeği var şuan ❤️
EsrSvm Canım benim ,hareket için E vitamini ve Çinko çok etkili diyorlar.Daha önce kulladınız mı bilmiyorum.Eşimin ileri hareketi %35 herhangi bir sıkıntı yok çok şükür ama biz yinede ek olarak Zinco ve Evicap 200 aldık.Sende bir araştırıp doktoruna sor istersen. @Mizgin2020
EsrSvm Zeze2454 Bugün düne göre daha koyu kuzum ama henüz olmamış.Yine her ihtimale karşı günleri değerlendir bence çünkü T nin sağ tarafı ince çizgi şeklinde çok kırmızı.Testten kaynaklı öyle çıkmış olabilir.Bende eve gittiğimde yapıcam bakalım benim ki nasıl çıkacak.Sana resmini atarım mutlaka ☺️
Zeze2454 EsrSvm Tamam canım bekliyorum ^^ biraz erken saatte yaptım ben testi o yüzden de tam çıkmamış olabilir ama ben dediğiniz gibi değerlendireceğim riske atmak yok☺️
EsrSvm Aslina Üzüldüm canım :( Kürtajdan kaynaklı olabilir tabi yaşamadığım için bilmiyorum açıkcası.Benim Prolaktin hormonum yüksekti ilaçla düştü.O da göğüste hassasiyet yapabiliyor.Gebelik yaşadığın için belki bu hormon az da olsa yükseldiyse ondan kaynaklıda olabilir.Rahatsız ediciyse ya da içinin rahatlaması için adetin 3.günü doktora gidip bu testi verebilirsin .
Aslina EsrSvm inş olmaz bu ay adetim ☺️Ama olursa gideyim bi baktırayım gebeliğe de engel di mi prolaktin yüksekliği
EsrSvm Zeze2454 Canım , benim dün ve bugün yumurtlama görünüyor.Testi öğlen yapmıştım yumurtlama sancım vardı sağ tarafta.Büyük ihtimalle çatladı 1 saat sonra tekrar yapıcam bakalım ☺️ [img]https://r.resimlink.com/aDg.jpg[/img][/url]