Mizgin2020 EsrSvm gittim canım benm sonuclar normal de eşimin sperm sayısı çok iyi dedi doktor ama ileri hızı yine 27 çıktı doktor 32 olması gerekiyor dedi bu ay da deneyin diğer ay ürolojiye görün dedi esime
Zeze2454 EsrSvm sizinle geçen aynı günler yumurtlama görmüştük siz bu ay henüz gördünüz mü yumurtlama benim bugün ki testim bu şekildeydi https://resmim.net/i/9AJoy
EsrSvm Mizgin2020 Rabbim tez zamanda şifa versin inşaallah canım benim.Çok düşük değil en kısa zamanda düzelir inşaallah kuzum 🤲🏻❤️
EsrSvm fethiyeli48-48 13. Gün yumurtlama olmuş 14.gün çatlamaya başlamış görünüyor canım.Bugünü de değerlendirin.Yumurtlama çatladıktan sonra 24 saat döllenme süresi var ❤️
Aslina Kızlar benim yumurtlama dün oldu ve göğüs ağrısı var bende adete bir hafta kala olurdu ama daha 2 hafta var yumurtlamadan kaynaklı olabilir mi yoksa adet düzenim mi şaştı hormonal bir şey midir?
Bfduam Aslina ben ovulasyonla takip etmiyorum. Ne gibi değişiklik oluyor bu süreçte? Yumurtlama henüz olmuş ona mı bağlı göğüs ağrısı sence?
EsrSvm Aslina Hormonaldir yüksek ihtimalle canım.Benim yumurtlamada bir başlıyor adet olana kadar hep şiş ve çok hassas oluyor
Aslina Bfduam yumurtlama günlerinde akıntı artışı ve kaşık ağrısı oluyor bende..başka belirti olmazdı ama bu göğüs ağrısı yumurtlama ile ilgili mi bende bilemedim
minikmucizemmmmmm EsrSvm bat 23 ama her ay 4 5 hatta 8 gün geciktiğim için emin olamıyorum tarihten artık. Hiç gecikmezdim üç adettir gecikme yaşıyorum. Bu ay hayıt otu kullandım inşallah şifa olur vesile olur🤲🏼
EsrSvm minikmucizemmmmmm Amin canım benim.Stresten kaynaklı olabilir.Gecikmelerin her ay oluyorsa yumurtlama günlerinde değişiyor.Bu süreçte ovulasyon testi kullanırsan sanki daha sağlıklı olur.🌸
minikmucizemmmmmm Bfduam bende öyleydim evlenmeden önce 3 4 gün erken olurdum hep böyleydi ama evlendikten sonra bide korunmayı bırakınca gecikmeler başladı rahim yer yapıyo hamilelik için diyo eskiler ama nasip umut fakirin ekmeği 😂