Mizgin2020 Kizlar az önce adet oldum urolojiye eşim için randevu alicam dua eder misiniz bana sıkıntı neyse çözülsün hayırlısıyla inşallah
EsrSvm Mizgin2020 Rabbim tez zamanda şifa versin inşaallah canım benim.Ne zaman muayene olcak eşin peki ?
Bfduam Ruzgarperisi yok öyle düşünme, güzel olur inş, her hamilelik aynı olmaz ki. Dr takibini dikkate al, Hikâyenden dolayı bi an önce git belki önlem tedavi uygular. Sen rahat ol inş rüyanda hissettiğin gibi bebişin gelecektir. Relax.
Ruzgarperisi Bfduam inşallah canım benim .önce erkek çocuk gordum. Yarınki gün yaş hurma gördüm.tabirlerde yaş hurma erkek bebeğe isaretmis.. fark etmez yemin ederim.yeterki sağlıklı olsun. Ben çocukları çok severim 😻🤲
Bfduam Ruzgarperisi ay canım benim, inş kuzum ya Allah bu hasretini giderecek, müsterih ol çift çizgiyi gördüm. Inş dua edelim sağlıcakla kucağına alasın. Bende rüya görüyorum ama pek anlamam yorumlamayı, beşeriz görüyoruz işte sahih midir bilinmez.
gozde3592 Ruzgarperisi anladım canım benim bat dündü hala adet olmadım öğlen test yaptım normal kaset negatif adet olacak belirtim de yok
gozde3592 Bfduam Bfduam öğlen arası yaptım canım normal kaset negatif çıktı testi illa ilk idrarla mı yapmak gerek acaba ben çok sık wc ye çıkarım çok su içerim yanlışmı yaptım acaba
TunarinAnnesi Ruzgarperisi Şükür Bacı İnşAllah sağ salamatçiliqla başa vur qorxma Allah özü qorusun Hekime düzenli get nezaretde ol