TunarinAnnesi Ruzgarperisi Tebrikler kuzum benim sağ Salim kucağina al İnşAllah Ama ilk ben gördüm 😍var dedim ❤️🤗çok şükür yanılmadık. Bana da dua et olurmu
Ruzgarperisi TunarinAnnesi evet ilk sen gördün canim. Herkes yok ama bir tek sen var dedin. Dün ümitsiz etdim testi . Baxdım həmin dk çıxdı . Çox zəifdir ama cizgi. İnşallah senede nəsib olsun tez zamanda 🤲narahatam qorxuram birşey olar 😐
TunarinAnnesi Ruzgarperisi Şükür Bacı İnşAllah sağ salamatçiliqla başa vur qorxma Allah özü qorusun Hekime düzenli get nezaretde ol
Ruzgarperisi EsrSvm çok teşekkür ederim canım. İnşallah dileyen isteyen herkese nasip olsun. Lütfen dua edermisin benim için.bundan önce düşük ve kurtajlarim oldu.bunu sağlıkla dünyaya getirmek nasip olsun 🤲
EsrSvm Ruzgarperisi Etmezmiyim hiç.İnşaallah herşey çok güzel olacak.Sağlıkla kucağına alıcaksın yavrunu.Sakın kötü düşünme olur mu kuzum
Bfduam Ruzgarperisi iyikide yapmışsın bak öylesinede olsa öğrenmiş olsun. Evet ısından bahs ederdin, rüyalarından da hayra çıkar inş:) Akıntın az mı? Geçen ayda adet gecikmem olmuştu di mi?
Ruzgarperisi Bfduam evet canım geçen ay 1 gün kala yapmıştım çıkmamıştı. Gecikme olmuştu. Ama şimdi yaptım 2 kala .belli oluyordu çizgi dakka geçmeden ama yine endişeliyim.ya adet olursam. Keşke hiç yapmasaydim.kizdim kendime
gozde3592 Ruzgarperisi tekrar tebrik ederim canım darısı bize nasipse bende adet olamadım henüz batım dündü bugün de olmadım hangi marka kullanıyorsunuz
Ruzgarperisi gozde3592 sağol canım. Farketmez normal gebelik testi aldim.hatta 1 gün gecikmeyle yapa bilirsiniz yazıyordu üstünde. Ben ama dün yaptım.erken öğrenmek iyi değil ya.adetim geçmeden. Şimdi bir korku sardı içimi😐
Bfduam Ruzgarperisi hayır olmazsın inş gördün ya çizgiyi vesvese verme kendine.hamd olsun çift çizgiyi gördün ne kızması kendine boşu boşuna, rahat ol. Inş güzel ilerler her şey.
gozde3592 Bfduam Bfduam öğlen arası yaptım canım normal kaset negatif çıktı testi illa ilk idrarla mı yapmak gerek acaba ben çok sık wc ye çıkarım çok su içerim yanlışmı yaptım acaba
gozde3592 Ruzgarperisi anladım canım benim bat dündü hala adet olmadım öğlen test yaptım normal kaset negatif adet olacak belirtim de yok
Ruzgarperisi Bfduam inşallah sevinemedim bile. 6 aydır korunuyordum . 2 kere üst uste kürtaj hiç iyi olmadı. Öncesinde de düşük vardı . Yine nasıl olacak. Çok endişeliyim ya😕
Bfduam Ruzgarperisi yok öyle düşünme, güzel olur inş, her hamilelik aynı olmaz ki. Dr takibini dikkate al, Hikâyenden dolayı bi an önce git belki önlem tedavi uygular. Sen rahat ol inş rüyanda hissettiğin gibi bebişin gelecektir. Relax.