Bfduam TunarinAnnesi onlar öyledir candır, köpeği olmayan anlayamaz bizi. İnsandan göremeyeceğin masum saf sevgi.
Bfduam @EsrSvm kuzum test yaptım az öncede post açtım, 2 saat sonra geç çıktı, o yüzden bilemedim kuruma, hayalet çizgi mi diye.
EsrSvm Bfduam Yaaa 😍 Geç döllenme mi oldu acaba 🙈 Canım benim inşaallah vardır ❤️ Adetinde gecikmişti galiba dimi 🙈 1-2 gün sonra tekrar yapsan netleşir sanırım ☺️
Bfduam EsrSvm canım bilmiyorum ki geç çıktı, hemen çıkmadı o yüzden yorum yapamıyorum. Evet gecikti ama mevsim değişikliklerinde olabilir diye düşündüm.
Bfduam EsrSvm inş canım, daha bi netlik yok. Ilk idrar dışında yapıp olumsuz gören hiç okumuş muydun?
EsrSvm Bfduam Hayır canım hiç denk gelmedim. Kendimden örnek vermek gerekirse benim hiç saatler sonra hayalet çizgi çıkmadı.Bu yüzden olabilir gibi geliyor bana ama tabi beklemek lazım dediğin gibi kuzum
Ruzgarperisi Bfduam ben mesela sabah yapmadım. Gündüz öğleden sonra yaptım.cikti .haziranda hamile kaldığında akşam yapmistim.gerci 1 hafta sonra yaptim ..eğer varsa idrara beta HCG geçtiyse elbet çıkar testtede . Fark etmiyor ne zaman yaptigin.
Bfduam Ruzgarperisi 3, 4 gün geçti canım. İlkinde geç çıktı, sonra tekrar yaptm çıkmadı, kafam karıştı.